Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Sygnal do wzrostow na EU pojawil sie wczoraj na D1. Bullish outside bar w clakiem niezlej lokalizacji. To jeden z powodow dla ktorych wyszedlem z dlugich na UPLN.rysiekmilioner pisze:Wiadomosci makro mieszane to na wykresach kolejka gorska. Nie bylbym zaskoczony dgyby eurodolar poszedl jednak do gory. Usa chyba zbastuja z ograniczeniem skupu. Jednak nie jest tam tak slodko
Racja zielona mgielka ale zauwaz ze USA mocno rozczarowuja. I to mowi mi ze euro bedzie sie umacniac.ZielonaMgielka pisze:Sygnal do wzrostow na EU pojawil sie wczoraj na D1. Bullish outside bar w clakiem niezlej lokalizacji. To jeden z powodow dla ktorych wyszedlem z dlugich na UPLN.rysiekmilioner pisze:Wiadomosci makro mieszane to na wykresach kolejka gorska. Nie bylbym zaskoczony dgyby eurodolar poszedl jednak do gory. Usa chyba zbastuja z ograniczeniem skupu. Jednak nie jest tam tak slodko
Trzymaj pewien poziom jeżeli udzielasz się tu aktywnietomek192180 pisze:Kolego jak zucisz okiem na indeks dolca to zobaczysz że dolc w najblizszej perspektywie bedzie się umacniał ale to nie znaczy ze juz w poniedziałek,ja bazuje na D1,przeanalizuj go.
Żle mnie zrozumiałeśtomek192180 pisze:To jest chyba jasne ze chodzi mi o to ze to jest moje zdanie, bo jak wszyscy wiemy forex nie jest do konca przewidywalny więc skad by była pewność, a screena dałem wczoraj i dzisiaj więc po co bedę dawał co 5min jak nic się nie zmieniło i zadne dane tego nie zmienia wszystko jest w wykresie. Ale ok jesli Cię uraziłem to przepraszam i aktywnie przestane sie tutaj udzielać by nikt nie poczuł sie urazony, mimo wszystko było miło poznać wszystkich,i wszystkim zyczę samych pipsów,pozdrawiam