Wuza Day trading vol.2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Re: Wuza Day trading vol.2

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Nemojimmy pisze:Od razu zaznaczę że się nic nie czepiam,ale tak racjonalnie rzecz biorąc to dla mnie to wygląda to po prostu w ten sposób że masz z AM jakiś deal w stylu "ja trzymam wasze logo na blogu,a wy mi gwarantujecie jakieś ciekawsze warunki transakcyjne".
Jeżeli taki jest to przecież nic złego,normalna umowa partnerska.
Pierwszy post dziennika, pisze tam ze zostalem w am z uwagi na mozliwosc negocjacji prowizji. Nie umieszczam na forum zadnych materialow z logiem ani nie namawiam do inwestowania tutaj albo tam wiec zarzut o bycie IB lub pracownikiem AM jest po prostu dla mnie chory.

mcifx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: mcifx »

Nie przejmuj się Wuza. Taka polska mentalność... Lepiej to ignorować i skupić się na założeniach wątku.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego również w życiu zawodowym. Doświadczenie zdobyte od drugiej strony też jest wartościowe.

EURCHF pozycje zamknięte?

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

DragonFly pisze:OFF TOPIC: Użytkownik "Kimkolwiek" dostał dzisiaj 2 ostrzeżenia (trzecie ostrzeżenie to automatyczny ban na 90dni) na podstawie zgłoszeń użytkowników za posty, które łamały regulamin forum. Większość postów tego użytkownika może być np. krytyką metod tradingu innych użytkowników, ale sama krytyka nigdy nie była karana. Jeżeli ktoś kogoś obraża to oczywiście jest to już powód do przynajmniej ostrzeżenia.

Nie oczekujcie, że moderatorzy czytają każdy temat i każdy post. Tak jak napisał daromanchester wystarczy kliknąć "Zgłoś post", jeżeli uważacie że narusza on regulamin, a na pewno zgłoszenie zostanie rozpatrzone.

Pozdrawiam i przepraszam za OT, jeżeli Wuza uważa (lub inny użytkownik w swoim dzienniku) że jakiś post jest nie na temat, to także polecam każdy taki post zaraportować przynajmniej do usunięcia.
Pokazuję i objaśniam. Jest takie narzędzie na forum, które w doskonały sposób (przynajmniej dla mnie) rozwiązuje problem kolegi Kimkolwiek. Od miesięcy nie czytam jego wpisów i gra muzyka :)

Obrazek
залить картинку

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Wuza pisze:
Nemojimmy pisze:Od razu zaznaczę że się nic nie czepiam,ale tak racjonalnie rzecz biorąc to dla mnie to wygląda to po prostu w ten sposób że masz z AM jakiś deal w stylu "ja trzymam wasze logo na blogu,a wy mi gwarantujecie jakieś ciekawsze warunki transakcyjne".
Jeżeli taki jest to przecież nic złego,normalna umowa partnerska.
Pierwszy post dziennika, pisze tam ze zostalem w am z uwagi na mozliwosc negocjacji prowizji. Nie umieszczam na forum zadnych materialow z logiem ani nie namawiam do inwestowania tutaj albo tam wiec zarzut o bycie IB lub pracownikiem AM jest po prostu dla mnie chory.
Osobiście nic takiego ci nie zarzucam że u nich pracujesz,bo staram się nie oceniać ludzi bez żadnych faktów.

Rób swoje Wuza i tyle,stosowanie tej zasady wiele w życiu ułatwia ;)

Ps. Trochę afera o nic się zrobiła.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Wrzucam te PW w których to jawię się jako zły pracownik brokera ;)
pwAdrian.png

Jak widzisz od początku była to luźna propozycja i od początku byłem niemal pewny z jaką reakcją się to spotka więc temat umarł śmiercią naturalną. Nie padło tam słowo o tym zróbmy to z tym lub tym brokerem dostaniem xxxx zł... padło zdanie na temat tego, że mam umówione spotkanie z kilkoma firmami w Warszawie i mógłbym ewentualnie zapytać o taki konkurs jeżeli zgodziłby się na to sam Adrian jak i władze forum.

Nigdy nie pisałem w żadnym temacie o polecaniu tego lub innego brokera, nie wypowiedziałem się nigdy w temacie w którym ktoś pytał o to czy warto grać u X lub Y, w całym moim dzienniku o AM jest wzmianka jedna, że zostałem u nich ponieważ zaproponowali mi możliwość negocjacji prowizji co w zasadzie jest regułą przy kontach o stosownym kapitale, nie znajdziesz u mnie zdjęć z ich logo na forum, pół słowa zachęty do gry u tego czy innego brokera ani nawet screenów z platformą transakcyjną która by wskazywała na konkretną firmę więc te zarzuty są po prostu śmieszne. Szkoda, że jedyne co mogę zrobić to napisać, że to nieprawda ale chyba tak to już w Polsce działa..

Cytat z dziennika Adriana ~
ale to co ten kolega powyczyniał. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Na dniach sie dowiecie i to nie ode mnie. :mrgreen: :mrgreen: Wuza masz pecha bo u twojego pracodawcy chyba jestem ważnym klientem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Cała Twoje polemika opiera się na oskarżeniach bez podstaw, jeżeli masz coś do pokazania/powiedzenia na ten temat to wrzuć to proszę na forum ;) Akcja z rzuceniem oskarżeń i zniknięciem jest po prostu tania...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Wuza, nie sądzisz że co najmniej groteskowe jest tłumaczenie się we wlasnym dzienniku ?
Rób swoje i tyle.
ciągle głupi ...

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

MCI pisze:Nie przejmuj się Wuza. Taka polska mentalność... Lepiej to ignorować i skupić się na założeniach wątku.
Życzę Ci wszystkiego najlepszego również w życiu zawodowym. Doświadczenie zdobyte od drugiej strony też jest wartościowe.

EURCHF pozycje zamknięte?
Tak, zamknięte w większości dzisiaj rano ~ Aktualnie bez otwartych pozycji.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

tyler_durden pisze:Wuza, nie sądzisz że co najmniej groteskowe jest tłumaczenie się we wlasnym dzienniku ?
Rób swoje i tyle.
Może jestem zbyt staroświecki ale po prostu bolą mnie takie nieprawdziwe oskarżenia...

Awatar użytkownika
trust512
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: trust512 »

Mój kraj, taki piękny :D wszędzie trzeba się pokłócić, nagadać, oczernić - bo ktoś ma (a może i nie ma?) lepiej od Ciebie... Kimkolwiek przestał pisać to znowu przyszedł Adrianoforex siać zamieszanie, jak widać "tego Ci u nas dostatek".
Nie żebym chciał wywoływać willka(ów) z lasu, ale to jest po prostu śmieszne a Wuza za te głupoty płaci nerwami - jakby tego było mało, to w swoim własnym dzienniku.
Wychodzi na to, że najprostszą taktyką jest po prostu ignorować komentarze poniżej poziomu - Nie po to tu jesteśmy żeby inwigilować korespondencję, wnikać w życie zawodowe a tym bardziej kazać się spowiadać czy aby nie współpracujesz z jakimś brokerem czy bankiem.
"I am thankful to all those who said no. Because of them, I did it myself"

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Dla odmiany coś na temat :)

https://www.tradingview.com/x/LSHF1Lo5/

USD/JPY wejście Short, 101,640 Bardzo mała pozycja. Sell limity powyżej w czerwonej strefie podaży.
Stop loss w tej chwili 102,6. TP Open

ODPOWIEDZ