Wuza Day trading vol.2

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Wuza Day trading vol.2

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Midas przejrzałem teraz jego posty i powiem że jest gościu upierdliwy, uszczypliwy i złośliwy chociaż trzeba mu przyznać że ma czasem komentarze trafione tylko styl ma na poziomie gościa z avataru ;)
Na pewno do permanentnego bana się nie nadaje ale od czasu do czasu jakiś odpoczynek by mu się przydał na ochłonięcie.
Zbanowanie znaczyłoby że jakakolwiek krytyka jest zabroniona na forum.
Owszem robi to w stylu trolla ale nikogo nie obraża.
Szkoda że na wielokrotne prośby autora nie opuścił wątku bo to by było najlepsze rozwiązanie.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Tak czytam i do końca nie wierzę :shock: :shock: :shock: . Jedziecie za przeproszeniem po "kimkolwiek", tylko dlatego, że napisał prawdę swoimi słowami? Wuza czemu tak bardzo boisz się krytyki? Czemu nadal nie stosujesz SL? Ale mam inne ważniejsze pytanie. Czy pracujesz dla brokera forexowego, który ma oddział równiez w Polsce? Dla mnie to pytanie retoryczne. Jeśli komuś zarzucasz nieuczciwość to może warto, abyś spojrzał w swoja stronę. :lol: Dostałeś zakaz publikacji bo zacząłeś pokazywac te same błędy a to już na dniach zakłóciłoby twoją działalność na tym forum. Pozwoliłem sobie na pewne ustalenia przy znajomych z Warszawy. Tomku napisz czy pracujesz dla jednego z brokerów już od pewnego czasu i sprytnie w określonym celu ukrywasz ten fakt przed innymi użytkownikami forum? Czy ukrywasz to również na tym forum. Mam również zabezpieczone twoje 2 PW do mnie, gdzie namawiasz mnie na "patronat" jednego z brokerów. Oj nie ładnie Panie nie ładnie. Oj przestaje mi sie to podobać.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Ok, jeśli dla Was taki poziom wypowiedzi na tym forum jest normalny to nie za bardzo mamy o czym rozmawiać.

Wuza powodzenia, eot
Pozdro

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Midas jego poziom wypowiedzi jest rynsztokowy ale nie wymagaj od kogoś lepszego sposobu wypowiedzi jeśli nie otrzymał stosownej edukacji.
Jak jest koleś upierdliwy to pójdzie za wuza na blog czy każde inne forum i nic z tym nie zrobisz.
Trzeba ignorować ale na pewno nie zniżać się do tego samego poziomu bo przegrasz z doświadczeniem :)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Administrator
Admin
Admin

Nieprzeczytany post autor: Administrator »

OFF TOPIC: Użytkownik "Kimkolwiek" dostał dzisiaj 2 ostrzeżenia (trzecie ostrzeżenie to automatyczny ban na 90dni) na podstawie zgłoszeń użytkowników za posty, które łamały regulamin forum. Większość postów tego użytkownika może być np. krytyką metod tradingu innych użytkowników, ale sama krytyka nigdy nie była karana. Jeżeli ktoś kogoś obraża to oczywiście jest to już powód do przynajmniej ostrzeżenia.

Nie oczekujcie, że moderatorzy czytają każdy temat i każdy post. Tak jak napisał daromanchester wystarczy kliknąć "Zgłoś post", jeżeli uważacie że narusza on regulamin, a na pewno zgłoszenie zostanie rozpatrzone.

Pozdrawiam i przepraszam za OT, jeżeli Wuza uważa (lub inny użytkownik w swoim dzienniku) że jakiś post jest nie na temat, to także polecam każdy taki post zaraportować przynajmniej do usunięcia.

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Adrianoforex pisze:Tak czytam i do końca nie wierzę :shock: :shock: :shock: . Jedziecie za przeproszeniem po "kimkolwiek", tylko dlatego, że napisał prawdę swoimi słowami? Wuza czemu tak bardzo boisz się krytyki? Czemu nadal nie stosujesz SL? Ale mam inne ważniejsze pytanie. Czy pracujesz dla brokera forexowego, który ma oddział równiez w Polsce? Dla mnie to pytanie retoryczne. Jeśli komuś zarzucasz nieuczciwość to może warto, abyś spojrzał w swoja stronę. :lol: Dostałeś zakaz publikacji bo zacząłeś pokazywac te same błędy a to już na dniach zakłóciłoby twoją działalność na tym forum. Pozwoliłem sobie na pewne ustalenia przy znajomych z Warszawy. Tomku napisz czy pracujesz dla jednego z brokerów już od pewnego czasu i sprytnie w określonym celu ukrywasz ten fakt przed innymi użytkownikami forum? Czy ukrywasz to również na tym forum. Mam również zabezpieczone twoje 2 PW do mnie, gdzie namawiasz mnie na "patronat" jednego z brokerów. Oj nie ładnie Panie nie ładnie. Oj przestaje mi sie to podobać.
Gdzie widzisz nie stosowanie sl przy transakcji ktorej maksymalna obsuwa to bylo 26 pipsow ?.... Chyba musisz lepiej popytac znajomych ;) to ze korzystam z uslug jednego z brokerow to nie tajemnica ale pokaz chociaz pol postu w ktorym bym w jakis sposob zachecal do korzystania z uslug tego czy innego brokera. Jezeli moj status zatrudnienia zmieni sie z bezrobotnego to gwarantuue Ci ze dowiesz sie o tym z tego dziennika w tym samym dniu..

Co do pw.. pokaz je prosze albo ja sam je wkleje po powrocie do domu, o ile dobrze pamietam to napisalem Ci ze jezeli organizowalbys konkurs t to moze jestem w stanie porozmawiac na ten temat z jednym z brokerow ktorym mam spotkanie w Warszawie, temat konkursu upadl wiec nie poruszalem go takze na tym spotkaniu.

Adrianoforex
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Po tym co stało się na watku wuzy chyba czas opuścić forum na stałe. Szkoda, że ta przygoda trwała tak krótko, ale cóż. Życze wam powodzenia a przedstawicielowi brokera (wuza), który o tym zapomniał proponuję stosowanie SL i nie mamienie innych użytkowników. Mam w zanadrzu PW od wuzy o brokerze :D :D. Oj szkoda, szkoda chłopie.

A tymczasem widzisz w realu rady już nie dajesz i krytyka mocno zabolała. Mało tego mogła zaszkodzić całemu przedsięwzięciu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Panowie, na litość boską - przestańcie zachowywać się jak dzieci... zamiast marnować cenny czas na kłótnie na forum zajmijcie się grą - to wyjdzie Wam na lepsze :) a tak zaraz zrobi się piaskownica w której dzieci nawzajem będą się przekrzykiwać kto co zrobił, a kto czego nie zrobił - jaki to ma sens? ;)

Wuza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Wuza »

Sytuacja jest dla mnie dziwna, zmuszony jestm tlumaczyc sie z zarzutu w ktorym nie ma krzty prawdy.. Nigdy ani w moim dzienniku, tym lub poprzednim nie reklamowalem zadnego brokera w tym AM bo o to rozumiem ze zal ma Adrian... niekomfortowa jest dla mnie sytuacje kiedy moja jedyna obrona sa slowa a ktos beszczelnie klamie i mnie oczernia bez zadnych dowodow ani nawet podstaw..
Napisze to jeszcze raz.. Nie jestem pracownikiem AM ani zadnego brokera czy banku. Nie laczy mnie z AM zadna umowa.. Dostalem propozycje pracy od jednego z bankow i o tym poinformuje otwarcie w momencie finalizacji ewentualnej umowy o prace aczkolwiek firma ta nie ma zadnego zwiazku z Admiralem co tymbardziej podwaza zarzuty o to ze z nimi wspolpracuje..

Awatar użytkownika
Nemojimmy
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nemojimmy »

Od razu zaznaczę że się nic nie czepiam,ale tak racjonalnie rzecz biorąc to dla mnie to wygląda to po prostu w ten sposób że masz z AM jakiś deal w stylu "ja trzymam wasze logo na blogu,a wy mi gwarantujecie jakieś ciekawsze warunki transakcyjne".
Jeżeli taki jest to przecież nic złego,normalna umowa partnerska.

ODPOWIEDZ