Jackal pisze:Ok rozumiem. Ale jak to będzie wyglądało jak cześć depozytu mam obecnie w pln a teraz muszę go doladowac w euro w sepa (bonajtaniej). Wiec co teraz z tymi złotówkami co są już na koncie? Przelicza je na euro czy konto będę miał w dwóch walutach pln i euro? A może muszę zmienić walutę w AM na Euro??
Jak dopłacisz w EUR to bank Admirala (lub sam AM) przewalutuje Ci EUR na PLN po "jakimś tam" kursie. Ze złotówkami na koncie nic się nie stanie.
Jak założysz drugie konto w AM w EUR i tam dokonasz przelewu to przewalutowania nie będzie ale znów ta sama sytuacja - z konta PLN przy transferze wewnętrznym na konto w EUR nastąpi przewalutowanie. Po jakim kursie to już pytanie do brokera.
-- Dodano: pt 11-11-2016, 12:56 --
mafazer pisze:Mógł by ktoś sprawdzić u siebie wersje platformy MT4 (próbuję postawić platformę MT4 od XTB)?
Wersję platformy sprawdza się: PPM na terminal.exe - właściwości - szczegóły
Swój problem opisuję w poście wyżej.
Proszę o pomoc bo nie mogę handlować na komputerze mam tylko MT4 na telefonie.
Moje wersje MT4, wszystkich, w tym XTB, to 4.0.0.1010. Wszystko działa na Windows 10. Obstawiam, że masz problem z rejestrem systemowym. Wywaliłbym w całości MT4, razem z wszystkimi pozostałościami w folderach i rejestrach, przeczyścił rejestr i zainstalował ponownie.