Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Szablony wrzucasz tutaj:
D:\Program Files\MetaTrader Admiral Markets AS\templates
Później uruchamiasz MT4, klikasz PPM na wykresie i masz tam zakładkę szablony bądź templates w zależności od wersji językowej, wybierasz szablon, który chcesz i to wszystko
Pozdrawiam
Riddle
D:\Program Files\MetaTrader Admiral Markets AS\templates
Później uruchamiasz MT4, klikasz PPM na wykresie i masz tam zakładkę szablony bądź templates w zależności od wersji językowej, wybierasz szablon, który chcesz i to wszystko

Pozdrawiam
Riddle
Forex to nieograniczone źródło pieniędzy, które wystarczy umieć podnieść !
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
“Jeśli nie ustalasz celów dla siebie, jesteś skazany na pracowanie przy osiąganiu celów kogoś innego.”
-
- Bywalec
Witam!
Kiedy dochodzi do sytuacji takiej jak na załączonych screenach? Dla każdego screena była otwarta tylko jedna pozycja. Każda otworzona transakcja w podsumowaniu i na koniec jest mniej zyskowna lub mniej stratna niż w wyszczególnionej transakcji. Dzięki z góry za odpowiedź!
Kiedy dochodzi do sytuacji takiej jak na załączonych screenach? Dla każdego screena była otwarta tylko jedna pozycja. Każda otworzona transakcja w podsumowaniu i na koniec jest mniej zyskowna lub mniej stratna niż w wyszczególnionej transakcji. Dzięki z góry za odpowiedź!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- klonmarcin
- Maniak
A w jakiej walucie masz ustawione wyświetlanie stanu otwartej pozycji
- czy w punktach
- czy w walucie depozytowej
- czy w walucie kwotowanej
dajesz PPM na otwartą pozycję i tam wybierasz opcje wynik i masz te opcje do wyboru - sprawdź.

- czy w punktach
dajesz PPM na otwartą pozycję i tam wybierasz opcje wynik i masz te opcje do wyboru - sprawdź.

Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
-
- Bywalec
Dziękiklonmarcin pisze:A w jakiej walucie masz ustawione wyświetlanie stanu otwartej pozycji![]()
- czy w punktach

-
- Bywalec
No jak to samo jak to coś całkowicie innego
Taki jak ten z allegro to ja sobie napisałem i wierz mi to nie ma nic wspólnego z tym, który załączyłeś. Mimo, że Twój również jest wart uwagi 

daromanchester pisze:http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... ht=#200915
Tu masz za darmo
I praktycznie to samo. A te 14.99 przeznacz na depo.
Edit:
Dodam dla potomnych bo temat w czasówkach zniknie.
Wersja nie potrzebuje wpisywania parametrów. Dzięki uprzejmości jednego Moda
Sam sobie odpowiedziałeś. Mówi się że jeśli jest cena nadMA to jest trend wzrostowy a jak jest cena pod MA to trend spadkowy.macso pisze:Witam,
chodzi mi o interpretację uzywania filtra MA.
Patrzymy tylko na kierunek przebiegu liniiMA czy także na to czy wykres kursu znajduje się pod/nad linią MA ?
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Dięki za odpowiedź, to że odpowiedź była zawarta w pytaniu wcale nie znaczy że wiedziałem jak to jest, a teraz nie mam już wątpliwościTig3r pisze:Sam sobie odpowiedziałeś. Mówi się że jeśli jest cena nadMA to jest trend wzrostowy a jak jest cena pod MA to trend spadkowy.macso pisze:Witam,
chodzi mi o interpretację uzywania filtra MA.
Patrzymy tylko na kierunek przebiegu liniiMA czy także na to czy wykres kursu znajduje się pod/nad linią MA ?