Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Re: Wszystkie pytytania dozwolone-Dla początkujących Forexow
Volume i turnover.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Bóg zapłać, dobry człowieku.
Co muszę ustawić żeby otworzyć wykres na indeksy? Mam same pary walutowe a ponoć Armada Markets pozwala grac na dax i innych
silvarus pisze:Co muszę ustawić żeby otworzyć wykres na indeksy? Mam same pary walutowe a ponoć Armada Markets pozwala grac na dax i innych
Rynek, prawy przycisk, pokaż wszystkie symbole. Natomiast Armada nie ma indeksów - tylko pary walutowe.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
No to wiele wyjaśnia
Pivot Points najdokładniejszy jest obliczany na podstawie którego z kalkulatorów: Camarilla, Woodie, De Mark"s, Fibonacci czy klasyczny?.
Różnice są duże
.
Czy indyk "Pivot All Levers" jest godny polecenia?.
Różnice są duże

Czy indyk "Pivot All Levers" jest godny polecenia?.
Dziękuję i pozdrawiam.
Zacząłem korzystać z EA lvoe 1.6.1 ale nie wiem jak ustawić część parametrów.
jak by ktoś miał opis ustawień lub by mi mógł je opisać był bym wdzięczny.
jak by ktoś miał opis ustawień lub by mi mógł je opisać był bym wdzięczny.
Tu jest wszystko:
http://fxcraft.biz/produkt/fxcraft-visual-order-editor/
http://fxcraft.biz/produkt/fxcraft-visual-order-editor/
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Witam, jestem bardzo początkujący ale od 2 dni mnie to nurtuje, może mi ktoś to wyjaśnić?:
1. Mam program MetaTrader 4 demo. Gdzie pisze ile mam środków na koncie? Pisze tylko jaki jest zysk, zazwyczaj mam ujemny i ta ujemność też się zmienia wraz z rynkiem. Ale gdzie pisze ile mogę jeszcze zlecić? gdzie pisze ile w danym czasie jest zlecone? gdzie są jakieś statystyki do tego? jedyne co jest to zysk. Po pół godzinie sprzedawania i kupowania człowiek nie ma pojęcia jak mu idzie, ile zleceń obecnie czeka na wzrost, jaki wzrost... ile się zleciło w ostatniej godzinie ile się zyskało ile straciło... gdzie to wszystko jest?
2. jak się wypłaca takie środki? nie widzę w opcjach wypłać. jak powiedzieć stop? Jak "wyjść" z tego programu, jak zatrzymać ten balans by mi się nie zmieniał, jak to zatrzymać? np. nie chcę zlecać nic przez 5 godzin bo czekam na obniżkę kursu... a tu saldo zmienia mi się cały czas zależnie od rynku. Nie widzę opcji "stop". Jak wypłacić z niego pieniądze?. Rozumiem, że to demo, tylko pytam jak ten proces wygląda można na demie powiedzieć stop?.
3. Najważniejsze: czy po 1 transakcji ktoś pobiera odemnie prowizje? w sensie czy mogę robić mikro transakcje czy od każdej jest pobierana prowizja przez co robienie mikro transakcji na małych kwotach nie ma sensu bo prowizja jaka jest pobierana za zlecenie przewyższa dochód.
4. Na dole mam:
Salko rachunku: 5000.00 USC Saldo rejestru operacyjnego: 4979.00 Wymagany depozyt: 679.44 Wolne środki: 4299.57 Poziom zabezpieczenia 732.81%
Co znaczy:
Wymagany depozyt na co?
Poziom zabezpieczenia czego?
1. Mam program MetaTrader 4 demo. Gdzie pisze ile mam środków na koncie? Pisze tylko jaki jest zysk, zazwyczaj mam ujemny i ta ujemność też się zmienia wraz z rynkiem. Ale gdzie pisze ile mogę jeszcze zlecić? gdzie pisze ile w danym czasie jest zlecone? gdzie są jakieś statystyki do tego? jedyne co jest to zysk. Po pół godzinie sprzedawania i kupowania człowiek nie ma pojęcia jak mu idzie, ile zleceń obecnie czeka na wzrost, jaki wzrost... ile się zleciło w ostatniej godzinie ile się zyskało ile straciło... gdzie to wszystko jest?
2. jak się wypłaca takie środki? nie widzę w opcjach wypłać. jak powiedzieć stop? Jak "wyjść" z tego programu, jak zatrzymać ten balans by mi się nie zmieniał, jak to zatrzymać? np. nie chcę zlecać nic przez 5 godzin bo czekam na obniżkę kursu... a tu saldo zmienia mi się cały czas zależnie od rynku. Nie widzę opcji "stop". Jak wypłacić z niego pieniądze?. Rozumiem, że to demo, tylko pytam jak ten proces wygląda można na demie powiedzieć stop?.
3. Najważniejsze: czy po 1 transakcji ktoś pobiera odemnie prowizje? w sensie czy mogę robić mikro transakcje czy od każdej jest pobierana prowizja przez co robienie mikro transakcji na małych kwotach nie ma sensu bo prowizja jaka jest pobierana za zlecenie przewyższa dochód.
4. Na dole mam:
Salko rachunku: 5000.00 USC Saldo rejestru operacyjnego: 4979.00 Wymagany depozyt: 679.44 Wolne środki: 4299.57 Poziom zabezpieczenia 732.81%
Co znaczy:
Wymagany depozyt na co?
Poziom zabezpieczenia czego?
Witam wszystkich
Mam bardzo głupie pytanie kiedy otwiera się Londyn w czasie polskim ?
Niby o 9 ale mamy zmianę czasu czyli w Polsce to będzie 10 ?
Mam bardzo głupie pytanie kiedy otwiera się Londyn w czasie polskim ?
Niby o 9 ale mamy zmianę czasu czyli w Polsce to będzie 10 ?