Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców
Cześć,
Nie wiem czy to jest właściwy dział ale proszę o oświecenie:
Czy to normalne (często spotykane) zjawisko, że w MT4 cena nie "odpala" zlecenia oczekującego? Zdarzyło mi się to już kolejny raz. Tym razem na tym samym praktycznie poziomie zostawiłem dwa zlecenia i ... otworzyło się tylko jedno:/
Zaznaczam, że korzystam z Luktom Visual Order Editor - ale to chyba nie ma znaczenia, buy limit to buy limit w końcu
Poniżej pogląd sytuacji:
Nie wiem czy to jest właściwy dział ale proszę o oświecenie:
Czy to normalne (często spotykane) zjawisko, że w MT4 cena nie "odpala" zlecenia oczekującego? Zdarzyło mi się to już kolejny raz. Tym razem na tym samym praktycznie poziomie zostawiłem dwa zlecenia i ... otworzyło się tylko jedno:/
Zaznaczam, że korzystam z Luktom Visual Order Editor - ale to chyba nie ma znaczenia, buy limit to buy limit w końcu

Poniżej pogląd sytuacji:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie doliczyłeś spreadu
. To co widzisz na wykresie to cena Bid, a to zlecenie oczekujące realizowane jest po Ask. Więc na pytanie czy często się to zdarza - odpowiedź brzmi : zawsze
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- jasonbourne
- Pasjonat
No wiesz, ale my nie jesteśmy blondynkami.kasiasta pisze:Ja już sobie sporo czytałam, ale jeszcze nie zaczęłam i zastanawiam sie jak to u Was wyglądało?

Tak w jednym zdaniu, najpierw na pewno psychologia inwestowania i budowa systemów transakcyjnych, i tu jest jak z seksem, im więcej, im bardziej dogłębnie, tym lepiej.

Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl