Witam
Od kilku tygodni gram na koncie demo założyłem sobie że jeżeli podwoje daną mi wirtualne pieniądze to zainwestuje prawdziwe. Przejrzałem juz część forum i podejrzewam że znalazłbym gdzieś odpowiedź na nurtujące mnie pytania, podejrzewam również że mógłbym juz sam sobie na nie odpowiedzieć ale nie mam pewności więc pytam

Prowadzę własną działalnośc gospodarczą i nie mam zbyt dużo czasu na grę w godzinach największych skoków cen. Po kilku tygodniach gry zauważyłem że przynosi mi to wiele zysków i tu pojawia się pytanie. Przeczytałem kilka komentarzy że nie nalezy na giełdzie szukać stałych zysków że trudno się tu utrzymac i z tego wyżyć. Jednak w chwilach wolnych od pracy kiedy miałem kilka godzin czasu potrafiłem ugrać sporą wypłatę. Obstawianie minimalnego kursu zamknięcia przynosi mi zyski ale bardzo małe...
Dlatego zadaje pytanie jak sobie radzicie z czasem? Czy zrezygnowalibyście z pracy z prowadzenia działalności na rzecz forex-u?
Dodam że nie jestem prezesem banku i nie zarabiam 80tyś miesięcznie, firmy nie muszę zamykać ale moja obecność jest na dzień dzisiejszy niezbędna...
Zalogowałem sie na kilku reklamowanych stronach i dzwonią do mnie ludzie namawiając mnie na korzystanie z ich programów? Rozumiem że giełda przynosi spore zystki z klientów... Co mi polecicie? Znalazłem kilka stron które porównują rózne platformy ale nie wiem czy nie sa juz przestarzałe.
Pozdrawiam