Wszystkie pytania dozwolone-Dla początkujących Forexowców

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

psyduck pisze:Jak włączam skrypt lub wyłączam też jest informacja o tym, ale jak już cena przepływa przez SL lub TP to nie wyrzuca żadnych błędów ani informacji
Coś jednak na pewno robisz źle skoro nie działa ;). Buźka uśmiechnięta w prawym górnym rogu? Ustawiasz SL/TP uwzględniając Limit Stopy brokera?

Tyle na początek do sprawdzenia.

Swoją drogą Luktomowi należy się forexowy Nobel, bo przynajmniej 10% pytań z tego wątku dotyczy LVOE ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
psyduck
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: psyduck »

raposo pisze:Buźka uśmiechnięta w prawym górnym rogu?
heeeee??? :) jaka buźka? przestawiłem SL tak żeby było ze sporym marginesem ale nadal nic. A tak w ogóle to należy LVOE wstawić do skryptów? czy może gdzieś indziej?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

psyduck pisze:heeeee??? jaka buźka?
I wszystko jasne. To nie skrypt tylko Expert Advisor. Wrzucasz do katalogu experts, na wykres z zakładki Strategie i w opcjach umożliwiasz handel, a także "włącz strategię". Amen ;).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
psyduck
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: psyduck »

Dzięki śliczne :) działa pozdrawiam serdecznie

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: grafmax »

Witam. Ja mam takie dziwne pytanko. W jak sposób zalogować się na realne konto? W miejsce login wpisać mój account ID ? A hasło skąd wziąć?

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

Hasło powinieneś dostać na maila od brokera, lub sam ustalić hasło ( zależne od brokera )
Rzeczą, którą najtrudniej w świecie zrozumieć, jest podatek dochodowy.
Albert Einstein

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

grafmax pisze:W jak sposób zalogować się na realne konto? W miejsce login wpisać mój account ID ? A hasło skąd wziąć?
Łatwiej by było gdybyś napisał o jakiego brokera chodzi, bo jest ich "kilku". Niektórzy przysyłają dane do logowania na maila, inny podają telefonicznie, jeszcze inni przesyłają je w formularzach PDF, a są i tacy, którzy pokazują je tylko na swojej stronie chwilę po założeniu rachunku.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
grafmax
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: grafmax »

A jest faktycznie, w mailu było! Dziękuje za pomoc

Awatar użytkownika
czerwinek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: czerwinek »

Mam pytanko. Czy jeżeli ustawiam zlecenie oczekujące to wpływa to również jakoś na cenę?

Chodzi mi, że jak gram np. longa i wychodzę z pozycji to tak jakbym sprzedawał.

Natomiast jeżeli ustawiam zlecenie oczekujące to można to porównać do jakiegoś ruchu ceny.

Wiadomo, że moje zlecenie tak naprawdę na nic nie wpłynie ale jakby wszyscy na FX postawili ZO to cena stała by w miejscu czy szła by w jakimś kierunku?

Dzięki
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz

wega_x
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: wega_x »

czerwinek pisze:Mam pytanko. Czy jeżeli ustawiam zlecenie oczekujące to wpływa to również jakoś na cenę?

Chodzi mi, że jak gram np. longa i wychodzę z pozycji to tak jakbym sprzedawał.

Natomiast jeżeli ustawiam zlecenie oczekujące to można to porównać do jakiegoś ruchu ceny.

Wiadomo, że moje zlecenie tak naprawdę na nic nie wpłynie ale jakby wszyscy na FX postawili ZO to cena stała by w miejscu czy szła by w jakimś kierunku?

Dzięki
W takim wypadku nie jest zawierana żadna transakcja, więc cena stoi na poziomie ostatniej zawartej transakcji.

Wega

ODPOWIEDZ