A to już jest formacja procy downWirus pisze:Dzięki za piękne wytłumaczenie. Jako bonus - formacja kota z ogonkiem

A to już jest formacja procy downWirus pisze:Dzięki za piękne wytłumaczenie. Jako bonus - formacja kota z ogonkiem
Zasadniczo masz rację ale może być albo jest - bo nie znamy szerszej perspektywy.Ważne że skutek ten samleszczu pisze:Przecież to jest najzwyklejsze ZLR short?
Wirus pisze: Moje wrażenie jest takie, że Woodie CCI jest bardzo skutecznym i czytelnym wskaźnikiem. Trzeba tylko stosować się do podanych zasad, choćby gwoździe z nieba leciały ;-) To może być problematyczne i u mnie właśnie jest.
Daje bardzo dużo sygnałów, jednak czasem tak skomplikowanych, że trzeba mieć bardzo dobrze opanowany ten system, żeby je rozumieć. Słabsza znajomość może powodować błędne odczyty, a co za tym idzie - straty. Nie odpowiada mi też jego kolorystyka, dostaję oczopląsu ;-) Jeśli chodzi o konsolę, to przyjąłem założenie, że wtedy nie gram.
Tak więc mam dylemat - nauczyć się go i być jak Cugan ;-) czy też dać sobie spokój i szukać czegoś, co mi bardziej odpowiada. Chciałem założyć sobie mikrokonto, właśnie celem nauki, chociażby Woodiego, ale - jak opisywałem w innym wątku - nie da się...
Woodie's cci system to system dla wtajemniczonych zatem ścieżka dostępu do niego musi być tajemnacugan pisze:Zniknął watek
woodie's cci system - niewiarygodnie obszerny zbiór zasad
z działu Forex - systemy i strategie
To znaczy jest pod linkiem
http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... sc&start=0