Własne EA, czyli poszukiwanie Złotego Grala
Tak - mam na myśli ten cholerny szmal - żeby kasa na konto płynęła jak najszerszym i stałym strumieniem przy jak najmniejszym ryzyku. To jest chyba kwintesencja tego GralaLowcaG pisze:259 pisze:Załóżmy jednak na razie że to działa tylko w testerze i może ktoś miałby jakiś pomysł jak zrobić żeby dawał lepsze rezultaty? Oprócz optymalizacji parametrów?
Masz na myśli, zyskowność?

Jakże często ludzie mają już gotową opinię zanim zdążą pojąć istotę rzeczy.
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
A gdy już ta istota w pełni do nich dotrze, jakże często muszą zmagać się z konsekwencjami swojej opinii ;-)
Według mojego doświadczenia, dobry MM nie otwiera więcej niż 7 poziomów. Chociaż SIARA ustawiony na max 10 poziomów ma za zadanie czyhania na dobrą piramidę i wtedy ma skokowy przyrost zysku z takiej większej pozycji. I to są karakuły, a tak normalnie podgryza flanelkę.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
- kubuś puchatek
- Gaduła
Niestety, taka jego natura, wymaga dużego zapasu depo. W zamian potrafi dobrze odpłacić.
Dodano po 1 minutach:
Dodano po 1 minutach:
możesz próbować na mniejszych lub większych wartościach.JAREK67 pisze:Wydaje mi się, że określenie maksymalnej liczby zagrań dyskwalifikuje takiego bota na samym starcie. A co kiedy 10 to za mało?mike_05 pisze: Chociaż SIARA ustawiony na max 10 poziomów
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Sporo czasu poświęciłem na stworzenie bota, który "tylko zarabia"personov pisze:Tak. 10 to sporo. Jak 10 za mało to zamyka ze stratą. Dobrze, jeśli strata jest mniejsza niż cały profit Smile