Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji
A dzisiaj sobie zażartowałem jeszcze i postawiłem w BetOnMarket, że AUD/USD nie dotknie poziomu 0,9171 przez następne 10 dni czyli do następnego weekendu
bet za 2EUR do wygrania 20 Euro
się zes...ło się
,ale to był dziki strzał żeby sprawdzić jak takie serwisy działają, bo instrukcji nie znalazłem u nich na stronce 
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, 15:17 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.
Hehe no staram się pilnie doglądać i śledzić tego USD/JPY
Tzn ogólnie to ryzykowna sprawa ale mnie zastanawiał Weekly na tej parze:
Pomijając że MACD się czai w górę, RSI i sygnał ze stocha też w górę nad poziomem 30. Plus w miarę ładny poziom pod tymi świecami powstrzymujący spadki jeśli chodzi o dłuższy termin. Niby na daily trendu spadkowego jeszcze nie przebiło, ale zerknąć na monthly, to też jakieś takie guts, że mogłoby już ruszyć w górę. Na Daily niewiele brakuje do wybicia z trójkąta i przecięcia góry kanału spadkowego, a na krótszych okresach wydaje mi się że co chwilę resist nowy zmienia się w mocny support. Nom wszystko się może zdarzyć
Good luck

Tzn ogólnie to ryzykowna sprawa ale mnie zastanawiał Weekly na tej parze:
Pomijając że MACD się czai w górę, RSI i sygnał ze stocha też w górę nad poziomem 30. Plus w miarę ładny poziom pod tymi świecami powstrzymujący spadki jeśli chodzi o dłuższy termin. Niby na daily trendu spadkowego jeszcze nie przebiło, ale zerknąć na monthly, to też jakieś takie guts, że mogłoby już ruszyć w górę. Na Daily niewiele brakuje do wybicia z trójkąta i przecięcia góry kanału spadkowego, a na krótszych okresach wydaje mi się że co chwilę resist nowy zmienia się w mocny support. Nom wszystko się może zdarzyć

hehe pardon jak ktoś śledzi z twittera, podłączyłem go ale lepiej się nie kierować, jak chce trochę kasy naskrobać z małej sumy to ciągle manipuluje t/p dorzucam, usuwam w miarę jak wykres się zmienia, staram się wycisnąć jak najwięcej po prostu. Mądre to nie jest
ale no cóż... Staram się bardziej rzeczowo pisać co i jak tutaj w journalu
, i gdzie wejście jest ojginajne
a gdzie ja dowalam x200 ryzyka 
p.s swoją drogą może mnie margin call dziś nie zje, bo teraz z tymi dołożonymi wyżej 0,01dynkami to mój trade bardziej zakład przypomina
p.s swoją drogą może mnie margin call dziś nie zje, bo teraz z tymi dołożonymi wyżej 0,01dynkami to mój trade bardziej zakład przypomina
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, 15:22 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam. Są ludzie którzy potrafią trzymać pozycję, są którzy potrafią grać na 45 parach... ja należę do osób co potrafią skupić się na max 2 parach. Sygnał na ej też miałem na S.. nie wszedłem. 2 pozycje na różnych parach i już analiza mi nie idzie. 1-2 wejścia dziennie przy RR 1:2 minimum (teraz miałem 1:2,25) i wykres zaczął iść od dłuższego czasu już w górę z małymi korektami.