Witam, moja strona z twittami odnośnie moich transakcji

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tekron »

A dzisiaj sobie zażartowałem jeszcze i postawiłem w BetOnMarket, że AUD/USD nie dotknie poziomu 0,9171 przez następne 10 dni czyli do następnego weekendu :) bet za 2EUR do wygrania 20 Euro :P się zes...ło się :)) ,ale to był dziki strzał żeby sprawdzić jak takie serwisy działają, bo instrukcji nie znalazłem u nich na stronce :)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, 15:17 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Następna formacja potwierdzająca trend w górę na USD/JPY M15, coraz większe przekonanie, że się nie pomyliłem :]

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Shadi »

to coraz większa nadzieja dla mojego gu down :P

Obyś się nie pomylił :D nie no żartuje.. be albo tp :)

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

Hehe no staram się pilnie doglądać i śledzić tego USD/JPY
Tzn ogólnie to ryzykowna sprawa ale mnie zastanawiał Weekly na tej parze:
Pomijając że MACD się czai w górę, RSI i sygnał ze stocha też w górę nad poziomem 30. Plus w miarę ładny poziom pod tymi świecami powstrzymujący spadki jeśli chodzi o dłuższy termin. Niby na daily trendu spadkowego jeszcze nie przebiło, ale zerknąć na monthly, to też jakieś takie guts, że mogłoby już ruszyć w górę. Na Daily niewiele brakuje do wybicia z trójkąta i przecięcia góry kanału spadkowego, a na krótszych okresach wydaje mi się że co chwilę resist nowy zmienia się w mocny support. Nom wszystko się może zdarzyć :) Good luck

Obrazek

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

ja piernicze ale zleceń kolego rzucasz :D jesteś mistrz :D ja przy 3 już się gubię :D

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

hehe pardon jak ktoś śledzi z twittera, podłączyłem go ale lepiej się nie kierować, jak chce trochę kasy naskrobać z małej sumy to ciągle manipuluje t/p dorzucam, usuwam w miarę jak wykres się zmienia, staram się wycisnąć jak najwięcej po prostu. Mądre to nie jest :) ale no cóż... Staram się bardziej rzeczowo pisać co i jak tutaj w journalu :), i gdzie wejście jest ojginajne :) a gdzie ja dowalam x200 ryzyka :)

p.s swoją drogą może mnie margin call dziś nie zje, bo teraz z tymi dołożonymi wyżej 0,01dynkami to mój trade bardziej zakład przypomina :)
Ostatnio zmieniony 19 mar 2010, 15:22 przez Tekron, łącznie zmieniany 1 raz.

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Nie lepiej skupić się na jednym zagraniu dziennie i pyknąć +40 pips przy większym locie? albo... 2-3 zagrania takie dziennie ? kolego wg mnie dużo lepiej ryzyko też masz :) a jak jest fajnie :)

Przechodziłem to :P i podziałało

+45 koniec na dziś :) Powodzonka

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) no chyba tak będę musiał zacząć. thx za radę :) i nice call z tym GBP/USD :)

Shadi
Pasjonat
Pasjonat

Polecam. Są ludzie którzy potrafią trzymać pozycję, są którzy potrafią grać na 45 parach... ja należę do osób co potrafią skupić się na max 2 parach. Sygnał na ej też miałem na S.. nie wszedłem. 2 pozycje na różnych parach i już analiza mi nie idzie. 1-2 wejścia dziennie przy RR 1:2 minimum (teraz miałem 1:2,25) i wykres zaczął iść od dłuższego czasu już w górę z małymi korektami.

Awatar użytkownika
Tekron
Maniak
Maniak

:) trzeba będzie grać ostrożnie, a tymczasem czekam for margin to call me ; )

ODPOWIEDZ