WIELKIE OSZUSTWO u brokera avafx.com

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
zz
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: zz »

A w rzeczywistości rączki wszyscy wyciągają po pieniądze a pomocy znikąd.
Tak,kiedyś pisałem że piętnaście lat musi upłynąć zanim choć trochę znormalniejemy....
Jeżeli będzie więcej takich jak Ty to może uda się skrócić ten czas do 5-7 lat.... :oops:

Tig3r pisze:Obawiam się że sąd może tylko pomóc w Twojej sprawie
Tak,tylko zwróć uwagę na Twoje słowa....oznacza to że będzie skazany na grę prawną w Irlandii....,a to oznacza że wygra sprawę lepszy prawnik.Pytanie kto będzie miał lepszego prawnika.......?

Pozdrawiam.

Ps. w normalnych krajach jest tak że stowarzyszenia i organizacje forexowe tego pilnują,dodatkowo nadzór // coś jak nasz KNF/// to wspiera.
Przypominam ostatnie kontrole robione przez Amerykański nadzór na brokerami MM.
Można?.Można tylko trzeba chcieć........

Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

zz pisze:Tak,tylko zwróć uwagę na Twoje słowa....oznacza to że będzie skazany na grę prawną w Irlandii....,a to oznacza że wygra sprawę lepszy prawnik.Pytanie kto będzie miał lepszego prawnika.......?
Jestem realistą i nie łudźmy się że ktoś pomoże, co do wygrania to oprócz prawnika ważniejsze są dowody a tych brak - są same przypuszcznia..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
Mavratus
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Mavratus »

Tig3r pisze:
zz pisze:Tak,tylko zwróć uwagę na Twoje słowa....oznacza to że będzie skazany na grę prawną w Irlandii....,a to oznacza że wygra sprawę lepszy prawnik.Pytanie kto będzie miał lepszego prawnika.......?
Jestem realistą i nie łudźmy się że ktoś pomoże, co do wygrania to oprócz prawnika ważniejsze są dowody a tych brak - są same przypuszcznia..
Chyba żeby zgłosić przestępstwo wtedy policja mogłaby zebrać dowody... bo miałaby do tego prawo.
Uważaj jest tu dużo zadymiarzy jeśli masz tutaj swoje zdanie i umiesz, wybierać wątki na tym forum na pewno masz predyspozycje. Tylko frajerzy kłócą się kto ma większego.

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

Tig3r pisze:

To ci teraz powiem coś....

Jak ci broker mówi tak na twoje zapytanie o stanowisko w tej sprawie:

Dajemy ci 6000$ to dobra oferta jak jej nie przyjmiesz to my wydamy stanowisko ale już nie będzie można dostać 6000$ bo to będą koszty porady prawnej...

Zaraz zaraz jeżeli ja mam czyste sumienie i nie ma tam mojej winy jako firma to po co wysuwam takie propozycje od razu wystawiam stanowisko i nic mnie to nie obchodzi.

Ja prosiłem kilka razy o stanowisko jak dobrze pamiętam to było 5 razy za każdym razem nie podawali swojego stanowiska tylko w kółko ta głupawa oferta tych 6000$. Nawet jednego razu przysłali to listownie do domu ale jakie moje było zdumienie jak otworzyłem list znów ta sama oferta tylko pismo tak wygniecione jakby ktoś je z kosza wyjął i wysłał.

Tyle czasu straciłem przez przeciąganie terminów ava i nadal nie ma stanowiska.

Awatar użytkownika
FX TEAM
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: FX TEAM »

zz pisze:że wygra sprawę lepszy prawnik
Niestety często tak bywa.
Probably my best technique is not picking up the phone to close out a winning trade. - Jerry Parker
mój Blog, szkolenia fx -> guzik "www" poniżej ;)

zz
Maniak
Maniak

Przecież to jest chore....
forexpolska zgłosił to do KNF oraz SII i oni momentalnie powinni to złosić na Policję która powinna zadziałać jak włamanie na konto bankowe,jeżeli to włamanie nie było w Polsce to uruchamiają interpol.... i po IP bez problemu dojdą gdzie to się stało.
Więc w czym wszyscy mają problem?.

Pozdrawiam.

Ps. nie jestem fachowcem od tych spraw niemniej uważam że można dojść z którego komputera to włamanie miało miejsce.
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

zz pisze:Więc w czym wszyscy mają problem?.
Nie wiedza co i jak .. brak przygotowania ... pipiiidóóóówa :lol:
ja bym tu zapytał http://www.europol.europa.eu/index.asp? ... &language=
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

zz pisze:Przecież to jest chore....
forexpolska zgłosił to do KNF oraz SII i oni momentalnie powinni to złosić na Policję która powinna zadziałać jak włamanie na konto bankowe,jeżeli to włamanie nie było w Polsce to uruchamiają interpol.... i po IP bez problemu dojdą gdzie to się stało.
Marzenie..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

zz
Maniak
Maniak

Marzenie..
Na ile mogłem to uruchomiłem swoje bardzo....bardzo... skromne możliwości.
Z tego co udało mi się dowiedzieć to w cudzy słowie narodowe KNF ...czy jak to się tam zwie.... dbają w takich sytuacjach o obywateli własnego państwa...,tak jest we Włoszech...,tak jest w Kanadzie.....

Pozdrawiam.

Ps. jest to informacja nieoficjalna......
tz. pomagają ...nieoficjalnie obywatelom... którzy mają rachunki .. w instytucjach które są pod kontrolą danych regulatorów narodowych.....

Ps. jakby co... to ja tego nie powierdziałem..... :P

Awatar użytkownika
forexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexpolska »

zz pisze:Przecież to jest chore....

Pozdrawiam.

Ps. nie jestem fachowcem od tych spraw niemniej uważam że można dojść z którego komputera to włamanie miało miejsce.

Tak to powinno tak wyglądać klient(poszkodowany) przez jakiegokolwiek brokera zgłasza sprawę do naszego KNF i to oni powinni dalej zająć się sprawą czyli kontakt z brokerem + kontakt z odpowiednikiem KNF w danym kraju oraz zgłoszenie tego na policję w danym kraju. Wtedy można by było powiedzieć knf się sprawdza.

Obecnie czekam na te stanowisko z ava i po przekazaniu tego stanowiska do knf irlandzkiego zobaczę jakie oni dalej mają procedury.

ODPOWIEDZ