To byl zly trade - ale tak bywa. Natomiast po wczorajszym rajdzie pszenicy juz jest OK. 2 pozycje na plus. 2 na minus.
edit: dzisiaj również pszenica jedzie UP

Bo się rozjeździłem, a klikaniem z telefonu tylko narobiłem bałaganu.meylo pisze:Dzięki za super artykuł
I bierz się do pracy. W dzienniku nic się nie dzieje, ponieważ przestałeś się udzielać.
kiedyś sporo kombinowałem z fibohighend pisze:
Rozwiązuję ostatnio zagadkę FIBO 23. Tak właśnie - 23.
Zauważyłem, że HL lub LH w trendzie mają reakcję na FIBO 23. Co by było gdyby odnieść to do rysowania zasięgów, gdzie FIBO 423 = koniec danego trendu? EDEK poniżej tak narysowany.
Co myślicie?
A co tam wg Ciebie jest nagięte? Bierzesz sobie narzędzie do rysowania FIBO, zahaczasz lewy dołek na fibo zero i rozciągasz je do góry w taki sposób, aby fibo 23 było zawieszone na drugim wyższym dołku. Nic więcej tam nie jest "dopasowane" - target na FIBO 423 sam wyszedłJones pisze:kiedyś sporo kombinowałem z fibohighend pisze:
Rozwiązuję ostatnio zagadkę FIBO 23. Tak właśnie - 23.
Zauważyłem, że HL lub LH w trendzie mają reakcję na FIBO 23. Co by było gdyby odnieść to do rysowania zasięgów, gdzie FIBO 423 = koniec danego trendu? EDEK poniżej tak narysowany.
Co myślicie?
na jakimś wykresie u Ciebie raz widziałem b. podobne podejście
ale co do tego aktualnego z edkiem to w żaden sposób nie mogę sie zgodzić
nie można naginać wykresu pod fibo
hej
A co jest złego w radach od osób mających 1000 PLN depo?MR. D pisze:Dobrych rad od wszystko wiedzących co mają depo po 1000 pln też nie dostaję więc jest git ;-)