Nawet jeśli teraz napisał to w sposób kulturalny i nikogo nie obraził - po prostu jeśli to Kusus to nie będę z nim rozmawiał. Nawet jeśli chciał coś przekazać i poddać mnie krytyce (chętnie posłucham od innych) to zrobił to wcześniej po chamsku i co najmniej niegrzecznie. Więc jak ktoś ma niewyparzony język i obraża innych użytkowników (nie tylko mnie) to będę dyskredytował takie wpisy.ZielonaMgielka pisze: Kosz dobrze napisal. Nikogo nie obrazajac w duzym skrocie napisal ze fibo na rynku jest tworem sztucznym.
Cieszy mnie fakt ze jestes na fali ale nie warto w ten sposob dyskredytowac wartosciowych wpisow.
I uwaga: nie obrażam się na cały świat. Jedno słowo "przepraszam" i byłoby po temacie. Podszywając się pod inny nick tylko się ośmieszył. Takie rzeczy się załatwia na priv.
To może zapytam inaczej: czy ktoś stracił jakąś kasę (nieważne czy demo czy real) bawiąc się w takie "fibo" ?
A jesli tak - to czy obwini mnie czy siebie? Czy nie jest tak, że każdy ma rozum, dwie ręce i chęć - i robi trade wg własnego uznania, stosuje odpowiedni MM, poziomy SL i TP? I każdy bierze odpowiedzialność za swoje klikanie?
I ma świadomość tego czym to grozi jak coś pójdzie nie tak?