hhhllllh pisze:A skad wiesz ze nie sprawdzalem bo mi sie wydahe ze nt fibo wiem wiecej niz wy razem wzieci. F600 haha oczywiscie manipulowane dla was zawsze cos bedzie manipulowane albo banksterzy nie umiecie pojąć ze wasze oczekiwania i uznanie oferty kupna i sprzedazy maja gdzies skoro wybilo to znaczy ze tam byla lepsza cena do wziecia ale jbnt nie bede ludzi z milionammi postow pouczal wiec wracajac do fibo a moze tak puscic wstege srednich przy korekcie cena o jakoms musnie do tej sredniej odpowiednio ustawmy fibo akurat idealnie bedzie to sma 42 a fibo wewnetrzne wypadnie 36.4 czy to znaczy ze ta srednia i taki poziom fibo beda najlepsze ? Innym razem bedzie to inna srednia odpowiadajaca innemu wewn poz fibo to teraz na to hedziemy zagrywac ?
Stary a co mnie obchodzi jaki miales dzien ? Ja moge napisac ze dzis zarobilem 59975437 zl i co to kogo obchodzi ? Zawsze leszczo musi podkreslic jaki to on nie leszczo. Wez zejdz na ziemie i zagraj o wiecej a jezeli o zapalki wtedy mi napisz ze miales dobry dzien i daruj nawijke ze sie uczysz itd ze kasa czeka na wlas iwy moment bo jbnato. Pozdro f600 hHahahh
Widzisz, zwracasz się do mnie, a niby nie do mnie.
Może jak otworzysz oczy szerzej, to zrozumiesz że forex został udostepniony szarakom nie bez powodu.
Uważasz za Twoja racja jest tylko ta właściwa, ale cóż z racją to tak jak z dupą.
Z nas dwóch wychodzi na to, że to ty jesteś mitomanem. Piszesz o jakiś kosmicznych pieniądzach i od razu mnie atakujesz że gram na zapałki, chociaż nigdzie o kasie nie pisałem.
Nie pisałem też że miałem "dobry dzień", tylko byłem zadowolony z wyznaczonych TP przez tak rozciągnięte fibo.
Zobacz moje posty wcześniejsze tutaj w dzienniczku highenda. Sprawdziło mi się, więc mnie zaciekawiło jak uzupełnienie mojej strategii.
Ale cóż to taka typowa Polskie gnojenie. Highend jeszcze nic właściwie nie pokazał (ani na plus, ani na minus), ale jeżeli ktoś robi coś inaczej niż w książkach piszą, czyli myśli samodzielnie, to go trzeba od razu zgnoić.
Ja sie nie wymądrzam że coś wiem lepiej od innych, tylko z ciekawości sprawdziłem właśnie takie rozciąganie fibo.
Na razie efekty były fajne, zobacze jak będzie dalej.
W każdym bądź razie na taki ból dupy człowieku jak Ty masz, to raczej nic ci nie pomoże. Takiej żółci i zawiści już dawno nie widziałem.
Aha - i zanim zaczniesz sobie rościć prawo do poniżania ludzi z powodu mikro lotów, sam ujawnił na czym grasz i pokaż swoje rewelacyjne wyniki - oczywiście tego nie zrobisz, bo obydwoje wiemy że nie masz nic do pokazania.