a edek wydaje się ma ochotę na 1.065, bo powyznaczałem sobie od nowa na dwóch trendach spadkowych i na obu tak wyszło

mam znalazłem to wyznaczenie DAX na monthly - po dołkach.Płaski pisze:Co do tego DAX'a @highend, nie tacy byli co go rozrysowywali na FIBO... Od 2011 roku aż po dziś dzień nikt, dosłownie nikt nie rozrysował go że dojdzie do 12000 tyś pkt nie mówiąc o 12250Znam jednego gościa co mówił że DAX idzie na 12K i miał nawet longi ale on to tylko sobie mówił...
MAsz rację z DAX.MR. D pisze:kończę na dzisiaj 37,4%... jak cyferki biegały to wydawało się więcej, ale po podliczeniu tyle wyszło... wieczorem siądę, ale taki setup co wczoraj odjechał na eur/nzd że też go nie zauważyłem
No proszę, mój "złe fibo pseudosystem" awansował na miano "system".Kusus pisze:Highend. Wrzucaj codziennie podsumowanie dnia z twojego systemu tak jak to robi wiekszosc w swoich watkach. Najlepiej ze wszystkich stratnych i zyskownych pozycji. I zcznij juz od dzis.
Moze wtedy ten watek stanie sie czyms wiecej niz spamernia i bedziesz mogl weryfikowac swoj system tak jak i my bedziemy mogli weryfikowac czy to co mowisz ma odzwierciedlenie w rzeczywistosci i nazwac ten watek journalem, tylko tak bedziemy w stanie dyskutowac a ty bedziesz widzial co jest do poprawienia.
Najlepiej screen z kazdej pozycji + profit na koniec dnia + odniesienie do systemu ktory wymysliles.