Spready to jakaś bajka, a prowizja tańsza dla detalu już raczej nie będzie. Dobra robota Panowie, mam nadzieję że KNF się do was nie przyczepi jak do armady, jak to zrobią to ja zmieniam obywatelstwo żeby z wami zostać

OKTxT pisze:Po wszystkich akcjach z cyprem nadal nie nauczyliście się, że to nie ma sensu dla większych środków?![]()
Broker posiada licencję z 5/08/2015 czyli nie ma nawet roku. Niezależnie od warunków oferowanych proponuję wstrzymać się z zachwytami i sprawdzać ostrożnie...
Z drugiej strony, każda dodatkowa konkurencja jest dobra - inni brokerzy będą musieli walczyć kosztem/warunkami/promocjami, także życzę powodzenia chociaż w najbliższym czasie nie skorzystam
W pełni rozumiemy obawy przed skorzystaniem z oferty, formalnie jesteśmy nową firmą ale każdy musi przecież kiedyś zacząć. Zdajemy sobie również sprawę, że przez wydarzenia z ostatnich miesięcy cypryjskie regulacje mogą nie być dla niektórych wiarygodne. Dlatego też ,aby nasi klienci byli spokojniejsi, będziemy dążyć do pozyskania dodatkowych regulatorów.TxT pisze:Po wszystkich akcjach z cyprem nadal nie nauczyliście się, że to nie ma sensu dla większych środków?![]()
Broker posiada licencję z 5/08/2015 czyli nie ma nawet roku. Niezależnie od warunków oferowanych proponuję wstrzymać się z zachwytami i sprawdzać ostrożnie...
Nie mam niepochlebnej opinii o Was tylko o cypryjskim nadzorze i cypryjskim systemie finansowymViproMarkets pisze: Mimo wszystko, przed wyrażeniem niepochlebnych opinii zachęcamy najpierw do przetestowania usług.
Czy tylko mi się scyzoryk mi się otwiera jak widzę/słyszę słowo "Polaczków"?Dtrad5558R pisze: P.S
Znowu ARMADA Polaczków kuje?