Dzięki za zrobienie drugiej armady

-- 06 lut 2016, 14:27 --
Vipro Markets - możecie się dodać do myfxbook'a? Zależy mi na transparentności mojej gry, a nie mogę tam podpiąć mojego konta które otworzyłem.
Dołączam się do sugestii.psV pisze: Moja sugestia: dajcie jakiś niewypłacalny bonus (kredyt) od wpłaty, aby zrekompensować redukcję dźwigni.
ventor pisze: Dołączam się do sugestii.
Bo tak jesteście jednym z wielu...
Założyłem rachunek w NIEDZIELĘ!!! Też w max. 30minutbrg pisze:
... Poszło bardzo szybko, po 30 minutach po wrzuceniu dokumentów było już aktywne (w sobote!). Mała wpłata Skrillem zaksięgowana momentalnie.
TakpsV pisze:Czy macie coś wspólnego z brokerem Tickmill - dawna Armada Markets?
Tak, jesteśmy członkiem funduszu rekompensaty dla inwestorów (Investor Compensation Fund (ICF)) który gwarantuje zwrot środków do wysokości 20.000 EURpsV pisze:Jak wygląda sprawa gwarancji depozytów?
Zastanawiamy się nad wdrożeniem takiego rozwiązania. Na tą chwilę nie możemy jednak nic obiecać.psV pisze: Moja sugestia: dajcie jakiś niewypłacalny bonus (kredyt) od wpłaty, aby zrekompensować redukcję dźwigni.
Można już publikować wyniki na MyFXBook korzystając z ich publishera oraz ich EA.P3rkoz pisze: Vipro Markets - możecie się dodać do myfxbook'a? Zależy mi na transparentności mojej gry, a nie mogę tam podpiąć mojego konta które otworzyłem.