VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
SLAW
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: SLAW »

Nie znam wielu szczegółów tego systemu ale być może jest tak ze VP wykorzystuje te wolne średnie do stawiania TP jeśli na np 10 sekundowych zajął dobra pozycje poza tym jest jeden sposób na 99.99% skuteczny żeby zweryfikować czy nie bylo absolutnie żadnej ingerencji w prtscriny ale to autor musiałby się sam zgodzić i wcale nie chodzi o przekazanie haseł itp

Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

zicmar pisze:gwarantuje, że nigdy nie osiągniesz Jego poziomu
Były już gwarancje systemu czy zwrotów a teraz takie gwarancje.. Ciekawe jakie kolejne gwarancje się pojawią.. Rozumiem że za takie coś trzeba zapłacić..
:D
zicmar pisze:A jest osławionym darmowym systemem i jest w nim tyle dowolności co traderów,
zicmar pisze:natomiast Vinci inwestuje komercyjnym systemem
Ino z tego wyniki że inni co zapłacili widzą to inaczej tak więc teoria o nieuznaniowości upadła? No chyba że coś źle widzę..

Ogólnie to śmieszne jest to całe zamieszanie, każdy gra co chce jak chce, a że ktoś nazwał wątek "system X" wcale nie oznacza że nim się posługuje. Poza tym sam autor systemu X nic nie pokazał, naobiecywał góry i lasy a ostatecznie już dzisiaj czytam że rozdaje gwarancje..
No nic każdy orze jak może.. Ale każdy też swój rozum ma.
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Drogi Zicmarze ,różnica jest taka między mną a Vinci ,że ja inwestuję realne pieniądze i się z tego utrzymuję ,a on inwestuje na demo i na dodatek nie musi się sam utrzymywać ,więc różnica jednak jest :)
Każdy wie swoje ,Ty wiesz swoje ,ja wiem swoje :) Tylko póki co Vinci jak dla mnie nic nie osiągnął ,wiesz czemu? Konto demo jest dla mnie niczym wiarygodnym :) Na demo każdy głupi potrafi zrobić 30-50 pipsów dziennie .Nie wierze ,że codziennie jest na plusie ,bo tak się nie da. Nie raz są dni ,że rynek nie da zarobić .

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Ridera, widocznie tylko Tobie nie daje zarobić a złej baletnicy to i spódniczka przeszkadza, wiec mnie nie rozśmieszaj bo wystarczy poczytac Twoje posty np. na temat jak określic trend, do nauki bracie, do nauki a nie pouczania innych
Pomimo wszystko powodzenia życze
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

ridera pisze:Na demo każdy głupi potrafi zrobić 30-50 pipsów dziennie .Nie wierze ,że codziennie jest na plusie ,bo tak się nie da. Nie raz są dni ,że rynek nie da zarobić .
Tak tak, bo na realu to już zupełnie inne notowania :lol: Nie traktuj rynku jako mitycznego stworzenia, które jednego dnia łaskawie daje zarobić, a innego nie :lol: Chociaż Twoje płytkie rozumowanie w zasadzie do tego się sprowadza, ot choćby po wątkach zakładanych w dziale dla początkujących :lol:

Poza tym przypominam, że to dział Forex Journal, a nie Systemy i strategie krok po kroczku. A że niektóre wątki przybrały taki obraz, to wcale nie znaczy, że każdy inny musi taki być ;)
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

VinciPro pisze: Tak tak, bo na realu to już zupełnie inne notowania Laughing Nie traktuj rynku jako mitycznego stworzenia, które jednego dnia łaskawie daje zarobić, a innego nie Laughing Chociaż Twoje płytkie rozumowanie w zasadzie do tego się sprowadza, ot choćby po wątkach zakładanych w dziale dla początkujących Laughing
Gra na demo nie ma nic wspólnego z grą w realu.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Little Scalper pisze:
ciekawi mnie czemu Cyb bierze udział w tej szopce, no ale chyba z nudów ?.

Udziału nie biorę w niczym. Po prostu zgarniam sobie od czasu do czasu kilkanaście pips tymi maxowymi średnimi, więc wrzuciłem screeny. Przynajmniej moje są z konta real.

Natomiast jeżeli ktoś uważa że jestem w jakiś sposób związany z tym journalem / szkoleniem to się myli.
Jak już kiedyś wspominałem akurat ja jestem przeciwnikiem płatnych szkoleń. Nigdy na żadnym płatnym szkoleniu nie byłem, ani na żadne się nie wybieram.
Tak samo jak nigdy nie będę nikogo szkolił.

Awatar użytkownika
ya_dunno
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ya_dunno »

i znowu srednie...:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Obrazek

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zicmar pisze:Ink jesteś W I E L K I, to TY na tym zdjęciu, fajnie wyglądasz jesli tak :wink:
A dziękuje bardzo, ale jednak to nie ja :p swoją drogą odnoszę wrażenie że usiłujesz od dłuższego czasu mnie obrazić/sprowokować tylko paradoks w tym wszystkim jest taki że mi się podoba jak piszesz że jestem wielki :) to tak jak by dziewczyna która mnie nie lubi powiedziała że jestem boski i dala klapsa w tyłek :p oj tak :)

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

Oj INK, ja Ci klapsa w d... nie dam, ale jesteś boski, no to przyznaj sie Bracie jest to Twoje zdjecie, czy nie, nie kryguj sie tak i powiedz, że tak, nurtuje mnie to od dawna i mam wrażenie, ze wielu innych uzytkowników tego Forum, wierz mi, że jeżeli to Ty, to naprawde jesteś WIELKI, tylko podziwiać :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

ODPOWIEDZ