VinciPro - jazda po bandzie na 10 sekundach

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
quapi
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: quapi »

panowie
nie mój biznes, może nie moja sprawa, poza tym - już nie bawią mnie takie przepychanki
ale pytanie zasadnicze - czemu ma służyć raportowanie postów GWH?
nie odpowiedzieliście na jego pytania wg mnie, a jeśli nawet uważacie, że tak - to co Wam szkodzi powtórzyć?
obojętnie kto - zicmar czy VP - skoro działacie w jednym biznesie

pozdrawiam słonecznie ;)

J.
The irresistible force met the immovable object

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Good Will Hunting pisze: A moderatora, który ewidentnie "czyści" wam temat z niewygodnych pytań o nie usuwanie mojego posta ponieważ jest on jak najbardziej rzeczowy i w żadnym wypadku nie narusza zasad regulaminu forum.
Posty kasowane są na wniosek autora journala, ma on takowe prawo. Jeżeli coś uznaje za offtop to leci to do kosza.

Ps: Nie, nie ja to kasowałem, tłumaczę tylko dlaczego zniknęły.

zicmar
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: zicmar »

widzisz quapi, tu po prostu nie ma na co odpowiadać, niech Vinci dalej prowadzi swój dziennik , natomiast wszelkie wpisy GWH są totalna prowokacją w kierunku mojej osoby i to wszystko, nie chce upubliczniać pewnych rzeczy, natomiast mam nadzieje, że Modzi podejmą mądrą decyzję i zauważą, że wszelkie wpisy GWH zmierzają do zamkniecia tego dziennika , ja wiem dlaczego, natomiast osoby postronne nie, i tu sie robi brzydka otoczka, Vinci inwestuje zgodnie z zasadami, pod moja kontrolą,nadal jestem Jego mentorem i to nie podlega dyskusji, to, że ma tak dobre wyniki nie wynikają z chaosu ale bardzo uporządkowanej strategii, dyscypliny Vinciego i Jego umiejętności, natomiast fakt, że ktoś próbuje ugrać swoje opcje tak jak GWH w obrzydliwy sposób podważając wiarygodność Vinciego i zarzucając mu oszustwa , manipulacje wykresami i statementami jest dla mnie bezczelnością, zresztą o ile wiem nie ma możliwości sfałszowania czegokolwie na Dukasie. Dziwi mnie jedno, że osoba taka jak GWH może w tak bezkarny sposob funkcjonować na tym Forum,

Pozdrawiam
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

Tylko dlatego tematu wchodzę na forum :D Dla zabawy :D Jest to jeden z najbardziej zabawnych tematów na tym forum. Wielu ma takie zdanie jak ja :) Niestety Panowie tego nie zmienimy :) Jedyne co można zrobić to nie pisać w tym reklamowym dzienniku :) Wtedy dziennik zniknie :) Pozdrawiam

Ten Post został zgłoszony :D 8)

Dodam ,że statementy z demo nic nie oznaczają :)
Mistrzu Jedi Zicmar i jego mały uczeń Vinci -kurna ,źle mi się to kojarzy :lol:
Ostatnio zmieniony 16 gru 2011, 15:09 przez Cadermo, łącznie zmieniany 1 raz.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

Ja powiem tylko tyle...wiele journali czytałem...jeżeli ktoś grał na formacje,na LT,na SR...na cokolwiek ...to nikogo nie bolały pytania typu"dlaczego zagrałeś S nad SR","Dlaczego nie grałeś na tym pinie L" itd...Autor tłumaczył i każdy był zadowolony.A tutaj...same tajemnice...

Tutaj takie pytania to bezczelność,manipulacje...no totalna żenada.
Też mnie zastanawia skąd ta uraza na normalne pytania.
Ale po takim zachowaniu chyba nikt nie ma wątpliwości po co jest ten temat.

Awatar użytkownika
kupidyn
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: kupidyn »

po to jest dzien dziennik, żebyśmy mogli wynieść tylko i wyłącznie kontakt do sprzedającego szkolenie.

nie wiem czemu was tak razi ten dziennik, potraktujcie to jako wytwór komercyjny i tyle.
Ja najczęściej w tym dzienniku czytam wypowiedzi wszystkich oprócz autora.
Autor wrzuca tylko gołe rysunki na wykresach, nic nie tłumaczy (oprócz powtarzanego jak mantra zdania - zgodnie z systemem), więc nic dziwnego, że nie czaję ani jednej strzałki.
Zresztą jestem przyzwyczajony do mt4, strzałeczki na dukasie kiepsko dla mnie wygladają, nie tylko w tym dzienniku.
Także dla autora powodzenia,małe TF to nie dla mnie i ich nie stosuję, więc mogę obojętnie przechodzić obok tych rysunków.

Goddwill..... o co ci chodzi? ze nie zgodnie z systemem? toż po to jest dziennik,żeby ćwiczyć wejścia zgodnie z systemem i każdy prawie robi jakieś odstepstwa. Czemu tak ci to przeszkadza?

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Nie lubię stylu pisania GWH, ale rzeczywiście jego pytanie pozostało bez żadnej odpowiedzi.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Bo nie było zgodnie z systemem vinci pisze ze zgodne i teoretycznie transakcja została wstawiona tylko dlatego że zyskowna :p

zicmar
Gaduła
Gaduła

Ridera, ten mały uczeń Vinci bije Cie na głowę, gwarantuje, że nigdy nie osiągniesz Jego poziomu i tylko gula Ci skacze, nic wiecej, a wiec rób swoje, graj swój system i nie zazdrość, bo to brzydka cecha.
Songo, PA jest osławionym darmowym systemem i jest w nim tyle dowolności co traderów, każdy widzi to inaczej i chwali sie, że odkrył coś nowego, natomiast Vinci inwestuje komercyjnym systemem, za nauke którego zapłacił i tu Was wszystkich boli, że zapłacił i sie nie naciął, wierz mi, że Ci, którzy siedza w tym sysie wyciagają kopalnie wiedzy z zagrań Vinciego, tylko skoro Vinci zpłacił za ta swoja wiedze, to dlaczego ma sie nia dzielić za darmo, przemyśl Swoje zarzuty więc. Nikt nikomu nie broni grac tym co uzna za słuszne dla siebie, jeden woli darmochę, drugi chce za swoja wiedzę zapłacić a efekty takie jak widzisz, i to Cię boli jak widzę

zicmar
Gaduła
Gaduła

Ink jesteś W I E L K I, to TY na tym zdjęciu, fajnie wyglądasz jesli tak :wink:
Naucz się jak działają średnie a wtedy zrozumiesz zachowanie ceny

ODPOWIEDZ