Spoko_Kerad_ pisze:@Cblondyn
przepraszam zasugerowałem się fibem 61,8 korekty a tj przy Gartleyu
czyli korekta harmoniczna
 .
.Spoko_Kerad_ pisze:@Cblondyn
przepraszam zasugerowałem się fibem 61,8 korekty a tj przy Gartleyu
czyli korekta harmoniczna
 .
.
Papież jak spadnie, na 1.09 czy 1.10 to ty zaczniesz na nowo, ale z nowym depozytemMpapiez pisze:Daj mu spokój, widać że gość dopiero zaczyna i ostro zaklina wykresatlanticos pisze:albo Ci się przypadkiem inny wykres otworzył albo monitor postawiłeś do góry nogami... weź lepiej sprawdź...mikiFX pisze: Wszystkie S wycięte dlatego leci w dół, ktoś ma S na edku?.
Założył kapitalnie zapowiadający się journal, a wyszło jak wyszło i dalej to samo.
==================
Żeby nie było offtop'a, edek ewidentnie siedzi w windzie do nieba.
Na H4 na ten moment nie ma żadnych szans na spadki. Ostatnia świeca póki co zakryta, no i cena odbiła od wsparcia.
Jedyna szansa dla eskowiczów, to wybicie wsparcia i tej czarnej LT, bo wtedy mielibyśmy rozpoczęcie realizacji formacji odwrócnej flagi, ale to na bank dziś szans na to nie ma.
A no i jak wybiją dzisiejszy szczyt, to i potencjalna formacja flagi pójdzie w niepamięć.

zdziwiony?
 zdziwiony?

Po pierwsze zacznijmy od tego, że jak widzisz na moich zrzutkach, nie mam żadnej pozycji na eur/usd.mikiFX pisze:
Papież jak spadnie, na 1.09 czy 1.10 to ty zaczniesz na nowo, ale z nowym depozytem
Na dziennik czasu nie mam, bo to jest zobowiązanie siedzenia, tu na wątek można wskoczyć i już, ale mam nauczkę zawsze niższe TF, bo młodzież jak ty cieszy się z byle korekty
Jak chcecie to polecam bardzo S, ale radzę zamknąć się w łazience, bo będziecie mieć cały świat against you, tak to działazdziwiony?

Ładny wynik. Gratulacje. Jeszcze jak byś napisał co było setupem to byłoby super. Co do transakcji to każda jest obarczona ryzykiemmapabu pisze:Ja na EDku już dzisiaj swoje zrobiłem. Nie są to może wyżyny, ale lubię bezpieczne transakcje
Miłego dnia Panowie
 . Tylko nam sie może wydawać, że jest bezpieczna(chyba nie uraziłem
. Tylko nam sie może wydawać, że jest bezpieczna(chyba nie uraziłem  )
  )

-zobaczymy, 3 pod znakiem zapytania
 -zobaczymy, 3 pod znakiem zapytania