Spokojnie, widać że euro się zbiera do lotu na większości crossów.Kisiel pisze:mapabu pisze:S weszło na EDTeraz czas na L. Wejście po 1.11976. TP na 12800
i co? nie rośnie!
DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Jestem tu od 2 lat ze względu na Twoja fachowosc zaba....No i ten dowcip !!! Dzis te 12.000-11900 to byl majsterczyk
Rynek to jest na targowisku a tutaj rynkiem są wielkie banki
Z taką cierpliwością, nie wróżę sukcesówKisiel pisze:mapabu pisze:S weszło na EDTeraz czas na L. Wejście po 1.11976. TP na 12800
i co? nie rośnie!

- atlanticos
- Maniak
usdpln h1 potencjalny rgr z zasiegiem 3-4 grosze w przypadku wybicia....
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na to liczę - mam dwie eski na usdpln i jakoś nie chce spadać - pośpieszyłem się trochę ....atlanticos pisze:usdpln h1 potencjalny rgr z zasiegiem 3-4 grosze w przypadku wybicia....
Przede wszystkim sorrki za wczoraj, Pan od piwa pewnie wycięty i inni eskowicze na edku, schodzę na niższe TF, ale przyznaje te próby wcześniej spełzły na niczym, bo wskaźniki muszę dostosować.
Elliot M15 aby młodzież się nadto nie cieszyła z L na edku, ktoś oczywiście może kontynuować, sprawdzę chętnie teraz, bo będę na forum, może spróbować może na wyższym TF na start
Pozdrawiam S-ki na edku
Wszystkie S wycięte dlatego leci w dół, ktoś ma S na edku?
Ci co próbują na 1.13 czy 1.14 mają 0% szans
, najlepiej sprzedać i zamknąć kompa, bo inaczej emocje zagrają

Elliot M15 aby młodzież się nadto nie cieszyła z L na edku, ktoś oczywiście może kontynuować, sprawdzę chętnie teraz, bo będę na forum, może spróbować może na wyższym TF na start
Pozdrawiam S-ki na edku

Wszystkie S wycięte dlatego leci w dół, ktoś ma S na edku?
Ci co próbują na 1.13 czy 1.14 mają 0% szans

Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
dzieki mikiFX
za sygnał na L, jak dałeś "prognoze" albo sygnał otworzyłem 1/2 lota w przeciwnym kierunku
za sygnał na L, jak dałeś "prognoze" albo sygnał otworzyłem 1/2 lota w przeciwnym kierunku
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
jest to zdecydowanie sygnał, próbuję dostosować się do forum, ale sygnał, tak mniejsze TF, bo m15, obawiam się, że wklejając podcykle nic nie będzie wiadomo, Pan od piwa już czyta, chodź na razie nic nie pisał, pewnie wszystko zrozumiał_Kerad_ pisze:dzieki mikiFX

Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
Na edku z H1 powstał klasyczny engulf a w nim inide bar. Engulf jest prowzrostowy. Nawet wyznawcy fibo dopatrza sie tutaj 61,8 korekty. Jak bedzie to czas pokaże_Kerad_ pisze:dzieki mikiFX
- nowy joker
- Pasjonat
Usd/cad Ssss