Racjaatlanticos pisze:Wy tu gadu gadu, a na m15 edek orgra wybil
DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Analiza życzeniowa, Papież 1.09 czy 1.10 wynika z innych TF, bo w tym tygodniu murowane, głuptasku 1.1235 to miałbyć sygnał na S i wszystko wyżej sprzedawane na maxa, bo żadnego orgra nie maCblondyn pisze:Racjaatlanticos pisze:Wy tu gadu gadu, a na m15 edek orgra wybil

ale najlepiej S-ki do łazienki i nie podpatrywać co piszą, bo trudno jest nawet mnie już te pierdoły przegadać, zaraz zobaczą smoka wawelskiego, bo pewnie pokupowali dziś na wybiciach z rana powyżej teraźniejszych poziomów i sami zaklinają

Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
Edek na M5 podwójny szczyt?
na M15 spadająca gwiazda
już po
na M15 spadająca gwiazda
już po

Nie bardzo wiem o co koledze chodzi. ja widze oRGRa na M15. To jakiś problem z tym co widze?mikiFX pisze:Analiza życzeniowa, Papież 1.09 czy 1.10 wynika z innych TF, bo w tym tygodniu murowane, głuptasku 1.1235 to miałbyć sygnał na S i wszystko wyżej sprzedawane na maxa, bo żadnego orgra nie maCblondyn pisze:Racjaatlanticos pisze:Wy tu gadu gadu, a na m15 edek orgra wybil![]()
ale najlepiej S-ki do łazienki i nie podpatrywać co piszą, bo trudno jest nawet mnie już te pierdoły przegadać, zaraz zobaczą smoka wawelskiego, bo pewnie pokupowali dziś na wybiciach z rana powyżej teraźniejszych poziomów i sami zaklinają
raczej nie -duszony miś razy 2_Kerad_ pisze:Edek na M5 podwójny szczyt?
na M15 spadająca gwiazda
już po

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2015, 18:36 przez MERLIN, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
im dłużej sie dusi tym lepiej smakujeMERLIN pisze:raczej nie -duszony miś razy 2_Kerad_ pisze:Edek na M5 podwójny szczyt?
na M15 spadająca gwiazda
już po

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Kawa
lekka korekta i jedziemy do góry. Po wczorajszych spadkach dzisiaj odbicie, na większości surowców, warto obserwować.

Co do usdcad to może być fajne wejście w L zaznaczone w kółku. Konfluencja wsparcia i ładnej LT. H1
oil
h4 - 200 EMA + dodatkowo pivot tygodniowy.
pokonamy - lecimy na 52-58 $
nie pokonamy - spadamy na 40 $
układ taśm na tym interwale na ten moment sugeruje otwieranie S
-- Dodano: 29 wrz 2015, 18:50 --
h1
coraz ciaśniej - w tym tygodniu powinno nastąpić rozwiązanie zagadki, co do dalszego kierunku - jeszcze możliwy mniejszy trójkąt na h1
h4 - 200 EMA + dodatkowo pivot tygodniowy.
pokonamy - lecimy na 52-58 $
nie pokonamy - spadamy na 40 $
układ taśm na tym interwale na ten moment sugeruje otwieranie S
-- Dodano: 29 wrz 2015, 18:50 --
h1
coraz ciaśniej - w tym tygodniu powinno nastąpić rozwiązanie zagadki, co do dalszego kierunku - jeszcze możliwy mniejszy trójkąt na h1
nie wiem czy ktoś mnie nie uprzedzał, ale może akurat nie:
https://www.mql5.com/en/charts/4004012/ ... tional-ltd
trójkąt rysowany na W1, wykres D1. o dziwo nie wiem czemu, na H4 cena jest ponad trójkątem, a na H1 już normalnie w środku.
było fake breakout up, może następne wybicie z retestem już nam dać dobrą wskazówkę, co sądzicie?
wiem, że to day trading, ale coś tu może się spełnić nawet w tym tygodniu
https://www.mql5.com/en/charts/4004012/ ... tional-ltd
trójkąt rysowany na W1, wykres D1. o dziwo nie wiem czemu, na H4 cena jest ponad trójkątem, a na H1 już normalnie w środku.

było fake breakout up, może następne wybicie z retestem już nam dać dobrą wskazówkę, co sądzicie?
wiem, że to day trading, ale coś tu może się spełnić nawet w tym tygodniu