Spoko_Kerad_ pisze:@Cblondyn
przepraszam zasugerowałem się fibem 61,8 korekty a tj przy Gartleyu
czyli korekta harmoniczna
DayTrading: Wtorek 29.09.2015
Re: DayTrading: Wtorek 29.09.2015
- atlanticos
- Maniak

usdcad h4 - S w tym miejscu to "na udo" - może udo się z korektą, a może nie...zasięg nadal nie zrealizowany
https://www.tradingview.com/x/tSOpuKpZ/
https://www.tradingview.com/x/tSOpuKpZ/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Papież jak spadnie, na 1.09 czy 1.10 to ty zaczniesz na nowo, ale z nowym depozytemMpapiez pisze:Daj mu spokój, widać że gość dopiero zaczyna i ostro zaklina wykresatlanticos pisze:albo Ci się przypadkiem inny wykres otworzył albo monitor postawiłeś do góry nogami... weź lepiej sprawdź...mikiFX pisze: Wszystkie S wycięte dlatego leci w dół, ktoś ma S na edku?.
Założył kapitalnie zapowiadający się journal, a wyszło jak wyszło i dalej to samo.
==================
Żeby nie było offtop'a, edek ewidentnie siedzi w windzie do nieba.
Na H4 na ten moment nie ma żadnych szans na spadki. Ostatnia świeca póki co zakryta, no i cena odbiła od wsparcia.
Jedyna szansa dla eskowiczów, to wybicie wsparcia i tej czarnej LT, bo wtedy mielibyśmy rozpoczęcie realizacji formacji odwrócnej flagi, ale to na bank dziś szans na to nie ma.
A no i jak wybiją dzisiejszy szczyt, to i potencjalna formacja flagi pójdzie w niepamięć.
Na dziennik czasu nie mam, bo to jest zobowiązanie siedzenia, tu na wątek można wskoczyć i już, ale mam nauczkę zawsze niższe TF, bo młodzież jak ty cieszy się z byle korekty
Jak chcecie to polecam bardzo S, ale radzę zamknąć się w łazience, bo będziecie mieć cały świat against you, tak to działa
Umysł techniczny to taki, który da się zdefiniować matematycznie.
S na Edku ,szansa 50/50 H4 możliwość budowy większej formacji harmonicznej na L po ukończeniu S 
Ja na EDku już dzisiaj swoje zrobiłem. Nie są to może wyżyny, ale lubię bezpieczne transakcje 
Miłego dnia Panowie
Miłego dnia Panowie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Mpapiez
Po pierwsze zacznijmy od tego, że jak widzisz na moich zrzutkach, nie mam żadnej pozycji na eur/usd.mikiFX pisze:
Papież jak spadnie, na 1.09 czy 1.10 to ty zaczniesz na nowo, ale z nowym depozytem![]()
Na dziennik czasu nie mam, bo to jest zobowiązanie siedzenia, tu na wątek można wskoczyć i już, ale mam nauczkę zawsze niższe TF, bo młodzież jak ty cieszy się z byle korekty![]()
Jak chcecie to polecam bardzo S, ale radzę zamknąć się w łazience, bo będziecie mieć cały świat against you, tak to działazdziwiony?
Po drugie, nawet gdybym wszedł w elkę, to zejście do 1.09 czy 1.10 konta by mi nie wyzerowało, co najwyżej kilka % w plecy.
Po trzecie, zdecyduj się o jakim interwale piszesz, bo dziś na 1.10 to bajka, a piszesz coś o małych interwałach.
Po czwarte - do młodzieży to się już nie zaliczam.
No i ostatnia kwestia - journal to dosłownie kilka chwil podczas gapienia się w wykres. Żadne zobowiązanie.
Przyznałbyś po prostu, że nie poszło Ci tak jak chciałeś
Powodzonka
Ładny wynik. Gratulacje. Jeszcze jak byś napisał co było setupem to byłoby super. Co do transakcji to każda jest obarczona ryzykiemmapabu pisze:Ja na EDku już dzisiaj swoje zrobiłem. Nie są to może wyżyny, ale lubię bezpieczne transakcje
Miłego dnia Panowie
- atlanticos
- Maniak

Wy tu gadu gadu, a na m15 edek orgra wybil 
edek do trzech Batów sztuka
-zobaczymy, 3 pod znakiem zapytania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

edek h4 - aktualizacja strzałek z sesjami
https://www.tradingview.com/x/n9OaBXxb/
https://www.tradingview.com/x/n9OaBXxb/