no i protokol fomcNowy123 pisze:jutro ADP z USA dane wiec dzis juz swoje robia
DayTrading: Wtorek 07.01.2014
Re: DayTrading: Wtorek 07.01.2014
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ciekawe, nigdy nei słsyzalem o takim przeliczniku.frytek pisze:podziel wartość złota przez wartość srebra im bliżej 50 tym bardziej realna cena
Padre - daj znać z tym złotkiem
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.
Jeden taki Kyosaki (autor książki "bogaty ojciec, biedny ojciec" wypowiadał się na temat złota, np tu: (link do pierwszej części). Film z 2010r.
http://www.youtube.com/watch?v=DtcqI9i-5CI
http://www.youtube.com/watch?v=DtcqI9i-5CI
NOWY,
jakie prognozy dla rzeźnika?
Jak dla Mnie chorągiewka i dalszy ruch w dół.
EUR/GBP wygląda mi na UP i w końcu przebijemy 104 na UJKU.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
UJ pędzi za sp500 lecimy - czyli nowy szczyt ???
Ostatnio zmieniony 07 sty 2014, 21:10 przez andrut, łącznie zmieniany 1 raz.
Diament na EDKU na D1 ???
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
-mysle ze bujanie dalej pozostanie patrzac na U J i tamtejsze bujanie w boczniaku 104 - 105 50Marcin30 pisze:NOWY,
na indeksy
sp500 nib jakas negaty dywer na tygodniowym sie wylania ale drukarze to drukarze
dzisiejsza swieca dzienna i jej umiejscowienie sporo wyjasnia na EU
Sprecyzuj. Co Ci chodzi po głowie?rafmax pisze:dzisiejsza swieca dzienna i jej umiejscowienie sporo wyjasnia na EU
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
super , ciekawe czy wyjdzie nam podobniepedro pisze:pokuszekrinvest pisze: Pedro może Ty ? pokusisz sie o wycene realną ?daj mi dwa dni....
chyba, że dzisiaj mnie najdzie
To nie ta droga kolego,takie przeliczenie nie oddaje realnej wartości i niczego nam nie ukazuje przecież. Nam chodzi o prawdziwą wartość jaka reprezentuje sobą na dzien dzisiejszy i mniej wiecej do czego będzie dążyć kiedy dolar sie w końcu skończy w tej formie w jakiej jest teraz . na czas kiedy nie będzie czym go zastąpić.To tak czy siak musi się stać za naszego pokolenia przecież. Kwestia tylko kiedy ,od czasów Aten w tej kwestii w finansach nic sie nie zmienia i sie nie zmienifrytek pisze:podziel wartość złota przez wartość srebra im bliżej 50 tym bardziej realna cena
Ostatnio zmieniony 07 sty 2014, 21:21 przez krinvest, łącznie zmieniany 1 raz.