no i protokol fomcNowy123 pisze:jutro ADP z USA dane wiec dzis juz swoje robia

no i protokol fomcNowy123 pisze:jutro ADP z USA dane wiec dzis juz swoje robia
Ciekawe, nigdy nei słsyzalem o takim przeliczniku.frytek pisze:podziel wartość złota przez wartość srebra im bliżej 50 tym bardziej realna cena
-mysle ze bujanie dalej pozostanie patrzac na U J i tamtejsze bujanie w boczniaku 104 - 105 50Marcin30 pisze:NOWY,
jakie prognozy dla rzeźnika?
Jak dla Mnie chorągiewka i dalszy ruch w dół.
EUR/GBP wygląda mi na UP i w końcu przebijemy 104 na UJKU.
Sprecyzuj. Co Ci chodzi po głowie?rafmax pisze:dzisiejsza swieca dzienna i jej umiejscowienie sporo wyjasnia na EU
super , ciekawe czy wyjdzie nam podobniepedro pisze:pokuszekrinvest pisze: Pedro może Ty ? pokusisz sie o wycene realną ?daj mi dwa dni....
chyba, że dzisiaj mnie najdzie
To nie ta droga kolego,takie przeliczenie nie oddaje realnej wartości i niczego nam nie ukazuje przecież. Nam chodzi o prawdziwą wartość jaka reprezentuje sobą na dzien dzisiejszy i mniej wiecej do czego będzie dążyć kiedy dolar sie w końcu skończy w tej formie w jakiej jest teraz . na czas kiedy nie będzie czym go zastąpić.To tak czy siak musi się stać za naszego pokolenia przecież. Kwestia tylko kiedy ,od czasów Aten w tej kwestii w finansach nic sie nie zmienia i sie nie zmienifrytek pisze:podziel wartość złota przez wartość srebra im bliżej 50 tym bardziej realna cena