DayTrading: Wtorek 07.01.2014
- roberttheus
- Maniak
Re: DayTrading: Wtorek 07.01.2014
złotówka się fajnie zapowiada
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
edi, h4, piątka na produkcji?... https://www.tradingview.com/x/sHaSU3i4/ problem główny to fakin LT...
za 3 dni będzie jasne
@krinvest - mam juz troche danych
powalcze jeszcze troche, ale to trudniejsze niż myślałem... podaż, popyt, inflacja usd... dnie mniej, nie poddam się
i chyba da się coś wyznaczyc, ... nawet ewaluacje ceny
... chyba, że nasa złowi jakiegoś asteroida, pełnego złota, to cały misterny plan, ... http://www.youtube.com/watch?v=fMt6RPvD4Ms
bless,
za 3 dni będzie jasne

@krinvest - mam juz troche danych

bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- roberttheus
- Maniak
a teraz edek jak oceniacie który scenariusz rozegramy>?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nikt nie mówił , że będzie łatwo , też mam zagłoski niezłe , ale lubie liczycpedro pisze:edi, h4, piątka na produkcji?... https://www.tradingview.com/x/sHaSU3i4/ problem główny to fakin LT...
za 3 dni będzie jasne
@krinvest - mam juz troche danychpowalcze jeszcze troche, ale to trudniejsze niż myślałem... podaż, popyt, inflacja usd... dnie mniej, nie poddam się
i chyba da się coś wyznaczyc, ... nawet ewaluacje ceny
... chyba, że nasa złowi jakiegoś asteroida, pełnego złota, to cały misterny plan, ... http://www.youtube.com/watch?v=fMt6RPvD4Ms
bless,

Swoja droga też bym sie obawiał chinczyków , opracowują metode wytrącania złota z wody morskiej i oceanów. jakies promilowe ilości na hektolitr ponoć zawiera , ale oni sie rzucają na wszysko , podejrzewam , że jakby w powietrzu występowało to by już je filtrowali

Właśnie siedzę i kombinuję. Oprócz tego, że zdecydowana większość chce S to nie ma żadnej przesłankiroberttheus pisze:a teraz edek jak oceniacie który scenariusz rozegramy>?

Zastanawiam się nad otwarciem przeciwstawnych zleceń oczekujących na końcach ciała świecy dziennej ze stopami nad i pod knotami. Może coś wybije. Albo będzie konsola 100pkt przez cały dzień.

Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.
i rozpoczelo sie wyciaganie U J zgodnie zplanem 

Jaki zasieg?Nowy123 pisze:i rozpoczelo sie wyciaganie U J zgodnie zplanem

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- roberttheus
- Maniak
skowicze złapani zostaną na stopach albo "teraz albo za chwilę" na moje jedziemy do górnej bandy ograniczającej janał spadkowy na W1 , M1Takitam pisze:Właśnie siedzę i kombinuję. Oprócz tego, że zdecydowana większość chce S to nie ma żadnej przesłankiroberttheus pisze:a teraz edek jak oceniacie który scenariusz rozegramy>?![]()
Zastanawiam się nad otwarciem przeciwstawnych zleceń oczekujących na końcach ciała świecy dziennej ze stopami nad i pod knotami. Może coś wybije. Albo będzie konsola 100pkt przez cały dzień.
highend pisze:Jaki zasieg?Nowy123 pisze:i rozpoczelo sie wyciaganie U J zgodnie zplanem
wlasnie sa na oporze 104 70 80 pozniej 105
Za 5 minut czerwony inside bar na H4 na edku.
To raczej S przynajmniej lokalnie.
To raczej S przynajmniej lokalnie.
Październik? To jeden z najbardziej niebezpiecznych miesięcy do inwestowania na giełdzie. Pozostałe to lipiec, styczeń, wrzesień, kwiecień, listopad, maj, marzec, czerwiec, grudzień, sierpień i luty – Mark Twain.