DayTrading: Wtorek 07.01.2014

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 08 sty 2014, 00:00

Wzrost
10
22%
Bez zmian
5
11%
Spadek
31
67%

Liczba głosów: 46

Awatar użytkownika
yeahman
Pasjonat
Pasjonat

Re: DayTrading: Wtorek 07.01.2014

Nieprzeczytany post autor: yeahman »

Takitam pisze:Dla mnie edek stanie się bardziej przejrzysty jak opuszczą rejony poziomu 1,36200. Jest mi wszystko jedno w którą stronę byle stąd odjechali.
No chętnie bym odpuścił bo myślę że teraz moment jest do dupy (pisałe na samym początku tego tematu) że dziś to jest fifti fifti i nic z tego dobrego nie wyjdzie, ale system mam taki że gram wszystko co jest więc mimo świadomości że ejst bryndza i tak trzymam się zasad. Irytujące to ale co zrobić.
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują jedyne słuszne spojrzenie na rynek i stanowią jednoznaczną rekomendacje. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych jest świetnym pomysłem.

psxor
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: psxor »

Ja tam Sobie odświeżyłem drabinke na edku i kablu ^^

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

yeahman pisze:
Takitam pisze:Dla mnie edek stanie się bardziej przejrzysty jak opuszczą rejony poziomu 1,36200. Jest mi wszystko jedno w którą stronę byle stąd odjechali.
No chętnie bym odpuścił bo myślę że teraz moment jest do dupy (pisałe na samym początku tego tematu) że dziś to jest fifti fifti i nic z tego dobrego nie wyjdzie, ale system mam taki że gram wszystko co jest więc mimo świadomości że ejst bryndza i tak trzymam się zasad. Irytujące to ale co zrobić.
Ja odpusciłem sobie edka na razie bo z mojej perspektywy nie ma co tam grać na nim , taka napięta sytuacja , ze lepiej dać sobie spokój i szanować depo dlatego przerzuciłem sie na złoto , poza ta jedna szpilką w dół wszystko jasno i przejrzyście od dłuższego czasu jest , ale gdybym sie interesowal złotem wczesniej to bym też zauważył , ze analogiczna sytuacja była chwilke temu również. na szczęście SLki w mtraderze działaja bez zarzutu i zareagowały bez najmniejszego problemu.

Jeżeli chodzi o tą bardziej realną gre to próbuje sobie jakos przekalkulować na różne sposoby jaka może być na dzien dzisiejszy faktyczna wartość tego złota tak na prawdę od 1971. ma ktoś pomysł jak to ugryźć ? próbowałem na 2 sposoby i wychodzi mi mniej wiecej ten sam poziom tyle ,że jest on niebotycznie wręcz wysoko :mrgreen:

Pedro może Ty ? pokusisz sie o wycene realną ? :D

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

podziel wartość złota przez wartość srebra im bliżej 50 tym bardziej realna cena

Awatar użytkownika
krinvest
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krinvest »

frytek pisze:podziel wartość złota przez wartość srebra im bliżej 50 tym bardziej realna cena
dlaczego w ten sposób ?? to raczej nie ten kierunek.

frytek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: frytek »

oczywiście to taki żarcik ciekawy link http://independenttrader.pl/29,srebro_- ... zlota.html

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

krinvest pisze: Pedro może Ty ? pokusisz sie o wycene realną ? :D
pokusze ;) daj mi dwa dni....

chyba, że dzisiaj mnie najdzie :564:
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
pedro
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: pedro »

i cały ten papier w sp500 ... żeby nigdy nie spadło :lol: :lol: :lol: :lol:

fuck you bernanke!
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!

Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

jutro ADP z USA dane wiec dzis juz swoje robia

Zablokowany