DayTrading: Piątek 25.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
Apple Loses to Exxon Mobil as World’s Most Valuable Company.
Apple Inc. (AAPL) surrendered the title of the world’s most valuable company to Exxon Mobil Corp. (XOM) after concern over slowing growth drove the shares to the biggest loss in the Standard & Poor’s 500 Index.
Apple’s reign as the world's No. 1 stock ended after the shares slumped 17 percent this year, making Exxon Mobil the most valuable company.
Apple Inc. (AAPL) surrendered the title of the world’s most valuable company to Exxon Mobil Corp. (XOM) after concern over slowing growth drove the shares to the biggest loss in the Standard & Poor’s 500 Index.
Apple’s reign as the world's No. 1 stock ended after the shares slumped 17 percent this year, making Exxon Mobil the most valuable company.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
do góry wig raczej pójdzie, i to nie jest korekta tylko flaga
ta grubszejsza czerwona kreska jest wsparciem
anale coraz więcej mówią o spadkach a więc rośnie szansa na up, w myśl zasady że większość rynku się myli
anale coraz więcej mówią o spadkach a więc rośnie szansa na up, w myśl zasady że większość rynku się myli
pr7emo pisze:do góry wig raczej pójdzie, i to nie jest korekta tylko flaga
-- Dodano: 26 sty 2013, 12:27 --
Jeśli dalej będą wzrosty to mogą im przewodzić banki:
-- Dodano: 26 sty 2013, 12:44 --
Miejsca fraktalne:
-- Dodano: 26 sty 2013, 13:09 --
WIG wydostał się nad linie i wzrosty przed nim:
Fitch obniżył rating Cypru do B
PAP | 25.01.2013 | 21:05
A A A
Agencja ratingowa Fitch poinformowała w piątek o obniżeniu wiarygodności kredytowej Cypru z BB- do B, z perspektywa negatywną. Poprzednio Fitch obniżył rating Cypru pod koniec listopada ub.r.
Piątkową decyzję Fitch uzasadnił tym, że oczekiwane państwowe wsparcie cypryjskiego sektora bankowego zapewne przekroczy dotychczasowe przewidywania. Z kolei ratowanie banków, których luka kapitałowa (łącznie z bankami spółdzielczymi) może wynosić 10 miliardów euro, mogłoby zwiększyć dług publiczny Cypru w tym roku do 140 proc. PKB. Dotychczas Fitch zakładał 120 proc.
PAP | 25.01.2013 | 21:05
A A A
Agencja ratingowa Fitch poinformowała w piątek o obniżeniu wiarygodności kredytowej Cypru z BB- do B, z perspektywa negatywną. Poprzednio Fitch obniżył rating Cypru pod koniec listopada ub.r.
Piątkową decyzję Fitch uzasadnił tym, że oczekiwane państwowe wsparcie cypryjskiego sektora bankowego zapewne przekroczy dotychczasowe przewidywania. Z kolei ratowanie banków, których luka kapitałowa (łącznie z bankami spółdzielczymi) może wynosić 10 miliardów euro, mogłoby zwiększyć dług publiczny Cypru w tym roku do 140 proc. PKB. Dotychczas Fitch zakładał 120 proc.
jak jestes nowy na rynku, to bujaj sie do dzialu dla poczatkujacych, nie zawracaj dupy profesjonalistom pytaniami typu,, co to jest lot pips, poziom opcji, korelacja,boj, ppi, gdp, ebc, itd''rockstar89 pisze:Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem, od niedługiego czasu zainteresowałem się tematem forexu i zdecydowałem że to jest to co chcę robić w przyszłości, zacząłem od czytania książek w tym temacie i tak mniej więcej jestem już zorientowany w temacie, oczywiście to kropla w morzu dlatego zarejestrowałem się na tym forum bo otrzymałem rekomendację od pewnej osoby, ponoć to najlepsze forum w Polsce więc nie czekałem długo. Mam pewną prośbę, szukam osoby która wprowadziłaby mnie w temat, byłaby dla mnie kimś w rodzaju mentora, oczywiście nie chodzi mi o wskazówki wejścia i wyjścia z rynku ale bardziej szczegółowe tematy, np zanim zainwestuje pierwsze pieniądze to chciałbym się tego nauczyć na demo, nie chcę inwestować czegokolwiek dopóki nie będę wiedział co robię i kilka miesięcy chcę pograć na demo, potrzebuje wsparcia i kogoś kto na początku będzie trzymał rękę nade mną i ukierunkowywał mnie z powrotem na właściwe tory jeśli będę popełniał błędy, czy ktoś mi pomoże? jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o prywatną informację zwrotną
zeuss pisze:jak jestes nowy na rynku, to bujaj sie do dzialu dla poczatkujacych, nie zawracaj dupy profesjonalistom pytaniami typu,, co to jest lot pips, poziom opcji, korelacja,boj, ppi, gdp, ebc, itd''rockstar89 pisze:
ale naucz sie kto to zeus to ten co mowil , ze piatek 1,3474 max
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 
ze co o spadkach kt oCi mowi o spadkach tylk owzrosty przeciez koniec kryzysupr7emo pisze:do góry wig raczej pójdzie, i to nie jest korekta tylko flaga
-- Dodano: sob 26-01-2013, 21:47 --
a kto Ci powiedziel ze to dolek
ale tak z drugiej strony tutaj chyba nikt na warzywniaku zwanej GPW na wig20 nie gra