rockstar89 pisze:Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem, od niedługiego czasu zainteresowałem się tematem forexu i zdecydowałem że to jest to co chcę robić w przyszłości, zacząłem od czytania książek w tym temacie i tak mniej więcej jestem już zorientowany w temacie, oczywiście to kropla w morzu dlatego zarejestrowałem się na tym forum bo otrzymałem rekomendację od pewnej osoby, ponoć to najlepsze forum w Polsce więc nie czekałem długo. Mam pewną prośbę, szukam osoby która wprowadziłaby mnie w temat, byłaby dla mnie kimś w rodzaju mentora, oczywiście nie chodzi mi o wskazówki wejścia i wyjścia z rynku ale bardziej szczegółowe tematy, np zanim zainwestuje pierwsze pieniądze to chciałbym się tego nauczyć na demo, nie chcę inwestować czegokolwiek dopóki nie będę wiedział co robię i kilka miesięcy chcę pograć na demo, potrzebuje wsparcia i kogoś kto na początku będzie trzymał rękę nade mną i ukierunkowywał mnie z powrotem na właściwe tory jeśli będę popełniał błędy, czy ktoś mi pomoże? jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o prywatną informację zwrotną
jak jestes nowy na rynku, to bujaj sie do dzialu dla poczatkujacych, nie zawracaj dupy profesjonalistom pytaniami typu,, co to jest lot pips, poziom opcji, korelacja,boj, ppi, gdp, ebc, itd''