DayTrading: Piątek 25.01.2013
Re: DayTrading: Piątek 25.01.2013
eu raczej zjazd.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
@TGV
Post no.1
Stąd wnioskuję, że jednak siedzisz w elkach. Dodatkowo powiem ci że nie czytasz tego co piszemy. Nikt nie neguje dalszych wzrostów. Jedynie oczekujemy korekty do 1.34.
Piszesz coś o łamaniu oporów, a 1.3470-80 masz jeszcze nie złamane.
Poza tym odpowiedz sobie szczerze, unijna gospodarka jest na tyle mocna żeby kurs euro sobie leciał bez końca do góry ?
Ja sobie dam leb uciąć że na dniach jakiś trup z szafy wyleci.
Post no.1
Post no.2 godzinę później.TGV pisze:E/U_____R 1.3485
chyba jednym strzałem rozwalą
TGV pisze:wychodzą dołem-- S
zapanował smutek i nostalgia
Stąd wnioskuję, że jednak siedzisz w elkach. Dodatkowo powiem ci że nie czytasz tego co piszemy. Nikt nie neguje dalszych wzrostów. Jedynie oczekujemy korekty do 1.34.
Poza tym odpowiedz sobie szczerze, unijna gospodarka jest na tyle mocna żeby kurs euro sobie leciał bez końca do góry ?
E J w niedziele zaczynamy korekte
?

I bardzo dobrze, że jest takie przekonanie wśród graczy - wzrosty muszą się przecież czymś żywić i leszcza potrzeba.
Nie obraź się, ale AT nie daje podstaw do głębszych spadków teraz.
eu na pn, wiekszosc nie zawsze ma racje 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 sty 2013, 23:36 przez Nowy500, łącznie zmieniany 1 raz.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797
widzisz i tu mamy problem, inaczej patrzy trader w TF m1 -m15-h1 itdMpapiez pisze:@TGV
Post no.1Post no.2 godzinę później.TGV pisze:E/U_____R 1.3485
chyba jednym strzałem rozwaląTGV pisze:wychodzą dołem-- S
zapanował smutek i nostalgia
np jesli Ty grasz m30 to nigdy nie zobaczysz tego co jest grane na m1

1 sprawa strategia gry dla kazdego tf inny sl-tp
2 ea wykonuje robote automatycznie
3 wnioskować można tak jak w lotto
b.dobrze, będą ruchyJa sobie dam leb uciąć że na dniach jakiś trup z szafy wyleci

spoko dzis pokazali przyklad jak sie sprzedaje faktykarnak pisze:I bardzo dobrze, że jest takie przekonanie wśród graczy - wzrosty muszą się przecież czymś żywić i leszcza potrzeba.
Nie obraź się, ale AT nie daje podstaw do głębszych spadków teraz.

Ale jakie fakty masz na uwadze, bo te kiepskie u nas dane to wykorzystają, by nadziać miśka na S i pojadą do góry - nie może przecież zarobić na kiepskich danych misiek, sprzedawanie złych danych polegać będzie na jeżdzie do góry, tylko oczywiście musi się zrealizować techniczna korekta, ale trend odczerwcowy jest wzrostowy i tak łatwo się go nie zmieni, na korektach odbieramy i dobieramy L.Nowy123 pisze:spoko dzis pokazali przyklad jak sie sprzedaje faktykarnak pisze:I bardzo dobrze, że jest takie przekonanie wśród graczy - wzrosty muszą się przecież czymś żywić i leszcza potrzeba.Nowy123 pisze:
nasz wig zaczyna jazde glebsza w dol wyprzedza reszte pobujaja jeszcze troche nie ma czym ciagnac wiga a Rostowski sowje robi
Nie obraź się, ale AT nie daje podstaw do głębszych spadków teraz.nie obraza msie bujac bedzie ale nasi moim zdaniem wyprzedzaja popatrz na turkow wegrow

http://finanse.wp.pl/kat,58436,title,US ... omosc.html
czyzby nagonka? to juz drugi podobny topic n popularnym portalu internetowym w tym tyg. a podobno dobry produkt nie musi sie reklamowac
czyzby nagonka? to juz drugi podobny topic n popularnym portalu internetowym w tym tyg. a podobno dobry produkt nie musi sie reklamowac