Tak jak mówią koledzy z forum opór/wsparcie i cała technika Price Action. Jak to opanujesz to jesteś na dobrej drodze, ale to dopiero kropla w morzu. Polecam śledzenie informacji makroekonomicznych (np. www.forexfactory.com), wpływają one w dużej mierze na cene w danym momencie.rockstar89 pisze:Witam, jestem tutaj nowym użytkownikiem, od niedługiego czasu zainteresowałem się tematem forexu i zdecydowałem że to jest to co chcę robić w przyszłości, zacząłem od czytania książek w tym temacie i tak mniej więcej jestem już zorientowany w temacie, oczywiście to kropla w morzu dlatego zarejestrowałem się na tym forum bo otrzymałem rekomendację od pewnej osoby, ponoć to najlepsze forum w Polsce więc nie czekałem długo. Mam pewną prośbę, szukam osoby która wprowadziłaby mnie w temat, byłaby dla mnie kimś w rodzaju mentora, oczywiście nie chodzi mi o wskazówki wejścia i wyjścia z rynku ale bardziej szczegółowe tematy, np zanim zainwestuje pierwsze pieniądze to chciałbym się tego nauczyć na demo, nie chcę inwestować czegokolwiek dopóki nie będę wiedział co robię i kilka miesięcy chcę pograć na demo, potrzebuje wsparcia i kogoś kto na początku będzie trzymał rękę nade mną i ukierunkowywał mnie z powrotem na właściwe tory jeśli będę popełniał błędy, czy ktoś mi pomoże? jeśli ktoś byłby tak miły to proszę o prywatną informację zwrotną
Powodzenia