Qrwa spisek. Lepiej brzmibelon pisze: 15 lip 2024, 12:13 BTW: co to za durna postawa:
bax ściemnia: forum - ale zajebiście;
ja sprawdzam: forum - ale gupi belon, znowu się czepia.
Już prościej chyba nie można.

Qrwa spisek. Lepiej brzmibelon pisze: 15 lip 2024, 12:13 BTW: co to za durna postawa:
bax ściemnia: forum - ale zajebiście;
ja sprawdzam: forum - ale gupi belon, znowu się czepia.
Już prościej chyba nie można.
No to po co go jeszzce bronisz? Zależy ci by ktos pokazywał jakieś bzdury niczym nie poparte i wmawiał, że to złoty gral itp?Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:15 Ale Bax sobie nic nie robi z waszych zarzutów i wątpię by pod wpływem waszych opinii coś zmienił , wiec jest to takie gadanie tego samego w koło
a jak tu mozna ciebie traktowac powaznieCblondyn pisze: 15 lip 2024, 12:20No to po co go jeszzce bronisz? Zależy ci by ktos pokazywał jakieś bzdury niczym nie poparte i wmawiał, że to złoty gral itp?Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:15 Ale Bax sobie nic nie robi z waszych zarzutów i wątpię by pod wpływem waszych opinii coś zmienił , wiec jest to takie gadanie tego samego w koło
Jaki jest w tym sens? Przeciez to jawne robienie kogoś w wała. Super
Albo sie traktujemy powaznie albo robimy w choooja
Chce jednego. Byś przestał łgać jak pies. Tyle
M---Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:33 Mnie to się nie podoba ten agresywny i napastliwy język którym się posługujecie by udowodnić swoje racje . A ty Blondyn obiektywnie mówiąc nic nie pokazałeś Serol to samo takie jesteście kozaki? to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER
Ja inwestuje głownie long term. Akcje, CFD na obligi itp. Żadne cuda i rewelacje. W dodatku konto głównie w Alior Bank. Scalping jest mi obcy i nigdy nie próbowałem. To co mam ci pokazać?Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:33 Mnie to się nie podoba ten agresywny i napastliwy język którym się posługujecie by udowodnić swoje racje . A ty Blondyn obiektywnie mówiąc nic nie pokazałeś Serol to samo takie jesteście kozaki? to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER