Ale Bax sobie nic nie robi z waszych zarzutów i wątpię by pod wpływem waszych opinii coś zmienił , wiec jest to takie gadanie tego samego w koło
No to po co go jeszzce bronisz? Zależy ci by ktos pokazywał jakieś bzdury niczym nie poparte i wmawiał, że to złoty gral itp?
Jaki jest w tym sens? Przeciez to jawne robienie kogoś w wała. Super
Albo sie traktujemy powaznie albo robimy w choooja
Ale Bax sobie nic nie robi z waszych zarzutów i wątpię by pod wpływem waszych opinii coś zmienił , wiec jest to takie gadanie tego samego w koło
No to po co go jeszzce bronisz? Zależy ci by ktos pokazywał jakieś bzdury niczym nie poparte i wmawiał, że to złoty gral itp?
Jaki jest w tym sens? Przeciez to jawne robienie kogoś w wała. Super
Albo sie traktujemy powaznie albo robimy w choooja
a jak tu mozna ciebie traktowac powaznie
jak tylko cos od kogos chcesz sam nie pokazujac nic download/file.php?id=192707&mode=view
mowilem o przypadkach
ok to jakie te pozycje u tego broka panowie spece
Nie mam zamiaru podawać który profil jest realny ani o tym pisać
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
Chce jednego. Byś przestał łgać jak pies. Tyle
[/quote]
dobre
i tak trzymaj moze nie osiwiejesz to ktora jeszcze suczka mnie do psa porowna
bo sorki jestem HETERO
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 12:33 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie to się nie podoba ten agresywny i napastliwy język którym się posługujecie by udowodnić swoje racje . A ty Blondyn obiektywnie mówiąc nic nie pokazałeś Serol to samo takie jesteście kozaki? to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER
Mnie to się nie podoba ten agresywny i napastliwy język którym się posługujecie by udowodnić swoje racje . A ty Blondyn obiektywnie mówiąc nic nie pokazałeś Serol to samo takie jesteście kozaki? to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER
M---
daj sobie spokoj bo ciebie tez zaczną gryżć
podziamotaja na mnie i po tygodniu im się znudzi i bedzie do jesieni spokoj
a ja pokazuje tu bardzo dobrą robote
kiedy otworzyc i wejsc kiedy wychodze i kiedy zbieram kokosy i co zakladam dluzej AMEN
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 12:40 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja inwestuje głownie long term. Akcje, CFD na obligi itp. Żadne cuda i rewelacje. W dodatku konto głównie w Alior Bank. Scalping jest mi obcy i nigdy nie próbowałem. To co mam ci pokazać?
Naprawdę ? a ostatnio mi na M5 RGR na złocie możliwego do rozegrania pokazałeś Nie łykam tego twojego kitu że LONG TERM nie można pokazać wejścia, tak jak myślałem twoja waga w tradingu jest piórkowa Tak jak myślałem umiecie tylko "Kup i Trzymaj"