Jak prościej napisać, żeby M7 zrozumiał, że nie o wejścia tutaj chodzi?Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:33 to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER
DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
Re: DayTrading: Poniedziałek 15.07.2024
A co masz do RGRa? Formacja jak każda inna. W mojej ocenie wystarczająca skuteczność do spekulowania. A że na M5? Bo rozgrywać można i na D1 jak na każdym innym interwale. Jak kto lubi. Navik RGRy rozgrywa. Inni też na niego zwracają uwagę.Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:46 Naprawdę ? a ostatnio mi na M5 RGR na złocie możliwego do rozegrania pokazałeśNie łykam tego twojego kitu że LONG TERM nie można pokazać wejścia, tak jak myślałem twoja waga w tradingu jest piórkowa
Tak jak myślałem umiecie tylko "Kup i Trzymaj"
Co do wagi nie mi oceniać. Ale nie chodze po forach i nie opowiadam jaki jestem zajebisty i wklejam fotki z demo.
Wyrosłem z przechwałek bo niczemu nie służy.
A jak otworze pozycje na VIX to zapewniam, że ci o nim powiem. Bo w ciekawym miejscu jest.
Wiesz że kup i trzymaj statystycznie jest lepsza strategia niż kup sprzedaj kup sprzedaj ? Gdzieś były porównania ze osoby które często zawierają transakcje praktycznie rzadko wychodzą lepiej od tych co po prostu kupią i trzymają .Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:46 Naprawdę ? a ostatnio mi na M5 RGR na złocie możliwego do rozegrania pokazałeśNie łykam tego twojego kitu że LONG TERM nie można pokazać wejścia, tak jak myślałem twoja waga w tradingu jest piórkowa
Tak jak myślałem umiecie tylko "Kup i Trzymaj"
Łapcie tutaj formacje XD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
niedawno napisałeś: "wklejajcie screeny z wejsciami!".Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:33 Mnie to się nie podoba ten agresywny i napastliwy język którym się posługujecie by udowodnić swoje racje . A ty Blondyn obiektywnie mówiąc nic nie pokazałeś Serol to samo takie jesteście kozaki? to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER
A pytam po jaką Holerę wklejać wejścia po fakcie ? Komu to ma służyć. Jakieś chore pompowanie EGO ???
Nie dowalaj się do nas bo jesteś za krótko na tym forum nawet nie rozumiesz o co nam chodzi z tym działem. CBlondyn ja i kilku innych możemy śmiało powiedzieć że uratowaliśmy setki tysięcy złotych innym ludziom, którzy szukali w necie informacji o szkoleniach. Ludzie tu przychodzą cały czas i czytają to co my napisaliśmy. Ba jeden z nich (pseudokołcz) nawet papugę na nas nasłał.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 13:05 przez SEROL666, łącznie zmieniany 1 raz.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
Dzisiaj SL - zasłużony - na USD/JPY - dokładanie do tracącej pozycji !!!!!!!!!!!!!!!!!Milioner7 pisze: 15 lip 2024, 12:33 to wklejaj tu REAL wejścia w rzeczywistym czasie zobaczymy co jesteś wart jako TRADER
BTCUSD też juz pewnie po SL
Dzień jest młody jeszcze wyłapiesz kilka.
Obraz ciebie jako skutecznego DT kurczy się.
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 13:10 przez SEROL666, łącznie zmieniany 1 raz.
"If music is dying musicians are killing it" - MP
"Psy szczekają karawana jedzie dalej"
Edek L
BTC SL
Edek L
BTC SL
poz zamkn dzis na dt
https://ibb.co/WPZWKDR
juz wszystko pod kontroląą
gaz
jedyne co mi do głowy przychodzi to realizowanie z/s bez tp po fakcie
ha ha haaaaaaaaaaa
gaz
jedyne co mi do głowy przychodzi to realizowanie z/s bez tp po fakcie
ha ha haaaaaaaaaaa
Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 13:12 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę
jesli nie odpowiadam tzn nie chcę odpisać ani się tłumaczyć
Przed kim to tak ostrzegaliście ?SEROL666 pisze: 15 lip 2024, 12:59 CBlondyn ja i kilku innych możemy śmiało powiedzieć że uratowaliśmy setki tysięcy złotych innym ludziom, którzy szukali w necie informacji o szkoleniach. Ludzie tu przychodzą cały czas i czytają to co my napisaliśmy. Ba jeden z nich (pseudokołcz) nawet papugę na nas nasłał.
To pokaż teraz historie od 06/15/2024baxik pisze: 15 lip 2024, 13:06 poz zamkn dzis na dt

no własnie bo jakos tego tu nie zauważylem zeby ktokolwiek napisał dzieki ze uratowałeś mnie od stratyInk. pisze: 15 lip 2024, 13:10Przed kim to tak ostrzegaliście ?SEROL666 pisze: 15 lip 2024, 12:59 CBlondyn ja i kilku innych możemy śmiało powiedzieć że uratowaliśmy setki tysięcy złotych innym ludziom, którzy szukali w necie informacji o szkoleniach. Ludzie tu przychodzą cały czas i czytają to co my napisaliśmy. Ba jeden z nich (pseudokołcz) nawet papugę na nas nasłał.
a ze zawalacie forum i przez was ludzie odchodzą a to tak
to jak przy formacji zdechłego kota
kot spada ale zawsze wie swoje

Ostatnio zmieniony 15 lip 2024, 13:18 przez baxik, łącznie zmieniany 1 raz.
podaję tylko projekcje i tylko to co chcę kiedy i jak chcę