To nie hipokryzja tylko jawne oszustwo i nielegalne wspieranie dużych fundów.mp4s pisze: 02 lut 2021, 18:17 Jednak dalsze blokowanie możliwość kupowania gme pomogło
Po prostu wallstreet przepięknie pokazało swoją hipokryzję
Jeśli do tej pory nie wyszły, to teraz nie musza już się spieszyć, bo skoro nie można otwierać nowych pozycji to pewnie zjada z ceną akcji do poziomu akceptowalnego i dopiero wtedy umożliwią trading.mp4s pisze: 02 lut 2021, 18:17 A tak kończąc - ja nie wierzę że Hedge dały radę wyjść ze wszystkich shortów, więc pewnie jakiś squueze jeszcze będzie, ale raczej nie to na co WSB liczy.
Wydaje mi się, że powinni protestować akcjonariusze, bo niby czemu blokowany jest handel na akcjach firmy ?
Pewnie sprawa zostanie wyciszona tak samo jak sfałszowane wybory prezydenckie.
Raczej nie. Taka rozbieżność bywała już w ubiegłych latach i zmniejszała się obustronnie lub nawet fizyk zjeżdżał.
Comex rządzi i rozdaje karty. Na forum independenttarder pisywali o tym. To forum goldbugów i ciągle tam naganiają na metale i ciągle jakoś nie ma tych astronomicznych cen, o których piszą.
Pamiętaj, że sprzedaż fizyka też może zostać zablokowana i niekoniecznie zwiąże się to ze wzrostem cen. Ceny owszem wzrosną, ale poza oficjalnym obiegiem.
Od lat, ktoś czuwa aby srebro i złoto nie stało się zbyt drogie. Nie wiem kto i nawet nie zamierzam spekulować.