Upublicznienie EA a brokerzy

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

reptile pisze:Broki mają radminy itp do testowania serwera z poziomu mt4 na zdalnym kompie.. ma to jakieś uzasadnienie, gdyby mi jakiś brok przejął kontrolę .. próbował . . chyba nie trzeba tłumaczyć co to oznacza i co powinno się robić.
Więc nie wydaje mi się, by było inaczej w sensie ew. "prezentacji" możliwości kontroli zdalnej.
Reptil mam dziś chyba słaby dzień bo nijak nie mogę zrozumieć co chciałeś przekazać :)
Green
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

No wiesz .. vps i zainstalowany tam mt4 :D odpowiedz na sproszczenie zz
zz pisze:Nie moja działka więc nie wiem czy to coś wnosi do dyskusji niemniej widziałem program co prawda trzeba go zainstalować na kompie i broker sam całowicie steruje Twoim rachunkiem łącznie z aktualnym podgląem co w danej chwili robisz......WIDZIAŁEM to na własne OCZY.Nie wiem czy jest jakiś trik aby to zrobić lepiej bez instalowania takiego prpgramu.Może fachowcy z naszego forum się wypowiedzą co o tym sądzą?.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

reptile pisze:No wiesz .. vps i zainstalowany tam mt4 Very Happy odpowiedz na sproszczenie zz
no wlasnie admini serwerow vps przyznawac sie ile godzin dziennie przeczesujecie vpsy w poszukiwaniu EA :D

Awatar użytkownika
klonmarcin
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: klonmarcin »

xpep pisze:no wlasnie admini serwerow vps przyznawac sie ile godzin dziennie przeczesujecie vpsy w poszukiwaniu EA Very Happy
No dobra przyznam się bez bicia - szukam EA przez cały dzień i połowę nocy :mrgreen:
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?

https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs

Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...

Awatar użytkownika
March 2012
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: March 2012 »

Żaden EA nie będzie zarabiał w dłuższym terminie na koncie REAL! Wszelkie EA są guano warte i są najłatwiejszym łupem manipulacji brokerów.
March 2011 - International Market collapse!
March 2012 - Amero is coming!
New World Order finalized!

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

March 2012 pisze:guano
Cóż to jest guano ?
March 2012 pisze:Żaden EA nie będzie zarabiał w dłuższym terminie na koncie REAL
Ameryki nie odkryłeś - nic nie jest wieczne. Pytanie jednak co to jest "dłuższy termin" Twoim zdaniem? Czy EA może zarabiać tydzień, miesiąc, rok, a może 10 ?
March 2012 pisze:są najłatwiejszym łupem manipulacji brokerów.
Gorąco jest i bredzisz. Jak możesz manipulować czymś co nie wiesz jak, czy i kiedy działa ?
Green
Obrazek
Obrazek

rokiefx
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: rokiefx »

green7 pisze:guano

Cóż to jest guano ?

Gówno ptasie uzywane jako nawóz do roślin :D:D

Awatar użytkownika
kris007
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: kris007 »

rokiefx pisze:Gówno ptasie uzywane jako nawóz do roślin
hehe dobre dobre
w wikipedi jakby to powiedział Komorowski napisano:
"Guano – odchody ptaków morskich (głównie kormoranów, pelikanów i głuptaków) lub nietoperzy" :)

Awatar użytkownika
March 2012
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: March 2012 »

green7 pisze:Cóż to jest guano ?
Chłopie, proszę Cię nie obrażaj ludzi, bo sugerujesz innym, że nie mają pojęcia lub każesz coś tam doczytywać z internetu a sam nie potrafisz wpisać prostego słowa w google. Widzę, że Panu deko woda sodowa uderza do główki.
green7 pisze:Ameryki nie odkryłeś - nic nie jest wieczne. Pytanie jednak co to jest "dłuższy termin" Twoim zdaniem? Czy EA może zarabiać tydzień, miesiąc, rok, a może 10 ?
Na koncie bez rekwot, trade context busy, slippage, cena nie rynkowa, rozszerzonego spreadu, minimalnych wymaganych SL i TP, rynek jest zajęty, zła cena, pokój zleceń jest zamknięty, opóźnień w realizacji zleceń itd itp może zrobić 3333% z łatwością i to w 1 miesiąc jadąc na maksa. Bardzo ładnie wyglądają wtedy w dziennikach krzywe prawie pionowe.
green7 pisze:Jak możesz manipulować czymś co nie wiesz jak, czy i kiedy działa ?
A Ty niby skąd to wiesz?
green7 pisze:Nie masz pojęcia o czym piszesz, naczytałeś się o trojanach i Ci chyba zaszkodziło.
Słyszałeś kiedyś o protokole HTTP ? To takie cuś co to umożliwia przeglądanie stron. Oparte właśnie o architekturę klient-serwer. Nie powinieneś więc korzystać z Internetu i z tego forum bo administrator będzie mógł zrobić wszystko z Twoim komputerem Mr. Green
I jeszcze podejrzy co masz na ekranie... no chyba, że przeglądarkę zainstalujesz na innej ścieżce, a to tak ... może się obronisz
Kolego, to co odpisałeś temu forumowiczowi świadczy na Twoją niekorzyść niestety. Nie pouczaj ludzi, którzy być może właśnie w tej chwili robią zrzuty ekranu z Twojego komputera. Jeśli jesteś mocniejszy od nich, to podaj chociaż jeden z numerów IP i odczep się od trojanów bo nie wiesz jak one działają. Większość z programistów zostawia w sofcie "backdoora". Nie mają ich lub mają zręcznie ukryte tylko te programy, które są udostępniane do testów i o ile zostaną wykryte. Co do brokerów, to nie muszą wcale posługiwać się jakimiś badziewnymi trojanami, bo byle głupi antyvir to ustroistwo wywali i tyle. Szkoda, że Ty podający się za eksperta w dziedzinie informatyki myślisz o takich PODSTAWOWYCH czynnikach. Jeśli takie podstawy jak myślisz dało by się tutaj zastosować, to wszyscy mieli by dostęp do wszystkiego itd itd. Co do administratora forum, to mylisz deko pojęcia. Administrator forum nie będzie miał dostępu do komputerów forumowiczów ponieważ to nie jego soft, nie jest stworzony specjalnie dla niego. Dostęp do komputerów forumowiczów może mieć autor przeglądarki internetowej z której korzystasz itd itd.
green7 pisze:czy rzeczywiście widziałeś program u brokera sterującego komputerem klienta ?
Nie wiem czy Cię dobrze zrozumiałem ale czytając ten wątek stwierdzasz, że nie ma możliwości zdalnej kontroli komputera klienta. Natomiast tutaj ...
green7 pisze:takich programów są dziesiątki jeśli nie setki
Nie zapominaj, że MT4 to nie tylko MT4. Warto zastanowić się z czego korzysta. Warto pomyśleć o MagicN itd itd.
March 2011 - International Market collapse!
March 2012 - Amero is coming!
New World Order finalized!

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

March 2012 pisze: A Ty niby skąd to wiesz?
Wielki Pips mu prawdę objawił
jesoo zaś jakieś ułańskie fantazje :lol:
Guano tekst :lol:
Prosze się koncentrować na rzeczach ważnych :wink:
Chyba z braku merytoryki ten temat trzeba będzie zamknąć, żeby nie wspierać zarodników.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

ODPOWIEDZ