ExcelFx pisze:hhehehe zaczyna się Polskie piekiełko to takie nasze typowe skakanie do gardła. A z dyskusji nic nie zostało, bo ot ktoś wie więcej, to trzeba go zgnoić do swojego poziomu.
Pełna zgoda, na zagranicznych forach jakoś nie spotykam się z postami typu:
...wiem coś bardzo bardzo ważnego ale nie mogę powiedzieć co to jest a każdego kto kwestionuje moją wiedzę nazwę za krótkim nic nie wiedzącym bajkopisarzem, nawet nie próbując wcześniej się dowiedzieć kto to jest i jaki ma dorobek
Może się mylę ale takie wypowiedzi to nic więcej jak celebrowanie rozbuchanego ego bez jakiegokolwiek wkładu merytorycznego. Po co komu informacja, że jest coś lecz niewiadomo co i gdzie? Jeśli nie umiesz się komunikować inaczej to faktycznie nie ma sensu uczestniczenie w dyskusjach. To co zobaczyłeś i jak się przed tym zabezpieczyć nie jest żadną wiedzą tajemną co łatwo sprawdzić przeglądając forum. Jeśli chcesz o tym podyskutować przestań używać inwektyw i pisz konkrety.
Ciekawy pisze:nie mam co upubliczniać - pytałem z ciekawości. Byłem/jestem ciekaw czy są z tym związane jakiekolwiek zagrożenia dla skuteczności EA
Myślę, że są ale to zależy też od charakteru EA, brokera u którego się gra i pewnie kilku innych czynników. Na forum leży kilka bardzo fajnych EA a jakoś nie słyszy się, żeby ktoś miał większe kłopoty przez to, że są publicznie dostępne więc nie ma co popadać w zbytnią paranoję, choć oczywiście ostrożności nigdy nie za wiele