powodzenia

ps. osobiście gram jeden TYLKO DAX-a i nie jest źle

Ale obserwujesz cały rynek, obserwujesz też GBPUSD, EURUSD, USDJPY, SP500 etc ? Nie że tylko DAX i heja. Ale tylko na nim rozgrywasz?Tolmon_Nika pisze:Jeżeli można ..... skup się na jednym instrumencie i dopiero jak zobaczysz że zarabiasz dodaj drugi na którym się skupisz jak na pierwszym.... ciężko jak diabli lecz popłaca![]()
powodzenia
Faktycznie ......lecz grasm tylko dax , powiedzmy jeszcze dwie ciekawe "pozycje-rookie- pisze:Ale obserwujesz cały rynek, obserwujesz też GBPUSD, EURUSD, USDJPY, SP500 etc ? Nie że tylko DAX i heja. Ale tylko na nim rozgrywasz?Tolmon_Nika pisze:Jeżeli można ..... skup się na jednym instrumencie i dopiero jak zobaczysz że zarabiasz dodaj drugi na którym się skupisz jak na pierwszym.... ciężko jak diabli lecz popłaca![]()
powodzenia
hmmm....fibo.... przypatrz się "złoty trójkąt " , a co powiesz na spin DNA ?PaulGilbert pisze:O, hej Rookie. Pozdrowionka. Jako że tu jesteś to chcę Ci gorąco polecić Fibo. Nie spodziewałem się, że to tyle wnosi do tradingu, a widziałem jak wrzuciłeś ostatnio swoje wejście w BUY i wyszedłeś w najgorszym z możliwych miejsce - gdzie wg fibo cena zwykle zawraca i tak było i tym razem. Jakbyś sobie nałożył fibo to byś jeszcze te parę pipsów przeczekał i wziął ładny zysk.
Nie znam. Nie wiem co to DNA.Tolmon_Nika pisze: hmmm....fibo.... przypatrz się "złoty trójkąd " , a co powiesz na spin DNA ?