Jak już pisałem będę w przeciągu kilku tygodni szlifował tą swoją drugą strategię. Więc skupię się tylko na tej strategii. Ale będę na bieżąco wrzucał wejścia ,które bym zrobił (nie będę wrzucał już po zakończeniu trejdu ,tylko pod koniec dnia będę wrzucał screeny z zaznaczonymi wejściami w czasie rzeczywistym) .Czyli wejście jest o 13 . Wsadzam linie potencjalnych TP ,SL , BE i screenshot . Potem drugi screenshot jak potencjalny trejd się skończy .Demo mi się nie chcę instalować ,więc tak chyba spasi. Bo i ja będę na bieżąco i wam to pomoże. Pod koniec dnia będę opisywał trejd i dodawał do każdego po dwa screeny (jeden zrobiony w czasie wejścia i drugi na koniec trejdu). Pozdrawiam
Trend Line
-
Cadermo
UWAGA!
Jak już pisałem będę w przeciągu kilku tygodni szlifował tą swoją drugą strategię. Więc skupię się tylko na tej strategii. Ale będę na bieżąco wrzucał wejścia ,które bym zrobił (nie będę wrzucał już po zakończeniu trejdu ,tylko pod koniec dnia będę wrzucał screeny z zaznaczonymi wejściami w czasie rzeczywistym) .Czyli wejście jest o 13 . Wsadzam linie potencjalnych TP ,SL , BE i screenshot . Potem drugi screenshot jak potencjalny trejd się skończy .Demo mi się nie chcę instalować ,więc tak chyba spasi. Bo i ja będę na bieżąco i wam to pomoże. Pod koniec dnia będę opisywał trejd i dodawał do każdego po dwa screeny (jeden zrobiony w czasie wejścia i drugi na koniec trejdu). Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 16:11 przez Cadermo, łącznie zmieniany 2 razy.
-
Cadermo
-
Cadermo
- Good Will Hunting
- Pasjonat

Ridera, naprawdę nie rozumiem czemu "dlatego" dzisiaj nie grasz. Przecież taki "wystrzał" na rynku to normalna sytuacja, która zdarza się kilka razy w miesiącu kiedy na rynku nagromadzi się w którymś miejscu dużo wolumenu, a cena go przebije i "puści" idąc mocno w którąś ze stron. Taki ruch nie jest wcale powodowany faktem, że gdzieś tam na świecie ktoś ma wolne 
Wolałbym umrzeć niż przegrać.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.
-
Cadermo
Takie ruchy zdarzają się prawie codziennie ,spójrz na zeszłe dwa tygodnie.Good Will Hunting pisze:Ridera, naprawdę nie rozumiem czemu "dlatego" dzisiaj nie grasz. Przecież taki "wystrzał" na rynku to normalna sytuacja, która zdarza się kilka razy w miesiącu kiedy na rynku nagromadzi się w którymś miejscu dużo wolumenu
Już Ci pisałem ,że nie gram w wolne ,święta whatever.
Nie Ridera ,a Cadermo. Specjalnie zmieniłem nick