Trend Line

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.

Czy używasz Linii Trendu ?

Tak
46
79%
Nie
12
21%

Liczba głosów: 58

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

UWAGA!
Jak już pisałem będę w przeciągu kilku tygodni szlifował tą swoją drugą strategię. Więc skupię się tylko na tej strategii. Ale będę na bieżąco wrzucał wejścia ,które bym zrobił (nie będę wrzucał już po zakończeniu trejdu ,tylko pod koniec dnia będę wrzucał screeny z zaznaczonymi wejściami w czasie rzeczywistym) .Czyli wejście jest o 13 . Wsadzam linie potencjalnych TP ,SL , BE i screenshot . Potem drugi screenshot jak potencjalny trejd się skończy .Demo mi się nie chcę instalować ,więc tak chyba spasi. Bo i ja będę na bieżąco i wam to pomoże. Pod koniec dnia będę opisywał trejd i dodawał do każdego po dwa screeny (jeden zrobiony w czasie wejścia i drugi na koniec trejdu). Pozdrawiam :wink:
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 16:11 przez Cadermo, łącznie zmieniany 2 razy.

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

nie przestawiłem na BE bo wychodziłem do pracy jak otworzyłem pozycję. Liczyłem, że cena bez większej cofki zamknie weekendową lukę ale niestety...
Spiesz się powoli.

Cadermo

pozytyw pisze:nie przestawiłem na BE bo wychodziłem do pracy jak otworzyłem pozycję
To największy błąd. Po co się denerwować jak można przestawić na BE i tyle ? :idea:

pozytyw
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: pozytyw »

A jeszcze takie pytanie odnośnie poprzedniego mojego skreena. nastąpiło teraz przebicie. Czekałbyś na cofkę czy jusz byś siedział w L?
Spiesz się powoli.

Cadermo

Siedział bym w L. Ale wcale nie zaskoczy mnie to ,że mógłbym złapać SL-a. Dziś ten dziś dla mnie odpada. Zresztą widać jaki bigos robią.
No i Sl by wpadło 8)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Święto nie święto a ja wszedłem w S po odbiciu od LT jest już na BE i niech sobie leci :)

Edit: no i BE
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Cadermo

Obrazek

Dlatego dziś nie gram :)

Awatar użytkownika
mandrejk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mandrejk »

Mogłem grać na odbicie od SR albo na przebicie LT no ale jest jak jest...
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...

Awatar użytkownika
Good Will Hunting
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Good Will Hunting »

Ridera, naprawdę nie rozumiem czemu "dlatego" dzisiaj nie grasz. Przecież taki "wystrzał" na rynku to normalna sytuacja, która zdarza się kilka razy w miesiącu kiedy na rynku nagromadzi się w którymś miejscu dużo wolumenu, a cena go przebije i "puści" idąc mocno w którąś ze stron. Taki ruch nie jest wcale powodowany faktem, że gdzieś tam na świecie ktoś ma wolne :lol:
Wolałbym umrzeć niż przegrać.

Nie pisz do mnie PW ponieważ mam bana. Pisz na skypie.

Cadermo

Good Will Hunting pisze:Ridera, naprawdę nie rozumiem czemu "dlatego" dzisiaj nie grasz. Przecież taki "wystrzał" na rynku to normalna sytuacja, która zdarza się kilka razy w miesiącu kiedy na rynku nagromadzi się w którymś miejscu dużo wolumenu
Takie ruchy zdarzają się prawie codziennie ,spójrz na zeszłe dwa tygodnie.
Już Ci pisałem ,że nie gram w wolne ,święta whatever.
Nie Ridera ,a Cadermo. Specjalnie zmieniłem nick :wink:

Zablokowany