Nie masz chyba wątpliwości, że te olbrzymie procentowe zwroty to ruletka. Gdyby ktokolwiek był w stanie utrzymać taką stopę dłużej niż kilka dni już dawno przejął by wszystkie pieniądze świata

Alinoe może Ty znasz jakiegoś tradera który zarabia?

matka pisze:Nie masz chyba wątpliwości, że te olbrzymie procentowe zwroty to ruletka. Gdyby ktokolwiek był w stanie utrzymać taką stopę dłużej niż kilka dni już dawno przejął by wszystkie pieniądze świataNikt chyba nie jest zainteresowany wieloletnią nauką, której efekt będzie trwał kilka dni i wcale nie był jakiś pokaźny.
newuser 4252,8 % w dobeScarFace pisze:Było równiez pozniej jedno konto na ktorym z 100 doszedł do 2800. Było tez konto z 5$ depozytu gratis od brokera na marketivie chyba, na ktorym doszedl do 1000$ i to publicznie, dokumentując to tutaj na forum. Sam miałem wgląd do tego konta wiec o oszustwie nie ma mowy. 2006-2007 rok chyba, kto korzystał wtedy z forum ten swoje widział. Nie wiem co sie stało z samym newuserem, ostatnie pw jakie mi posłał to ze popadł w problemy z alkoholem
Niczego nie trzeba szukać w necie. Cały problem polega na tym, że nie odnosicie tego do konkretnej strategii i z tego powodu powstają głupie porównania, że ktoś tam w świecie tak a nie inaczej zarabia, bo szachy bo mona lisa. Jakie to ma w ogóle znaczenie? Powiedzmy mam dobrą strategię manualną, którą zarabiam, której jednak nie da się przełożyć na algorytm, i co mam z niej rezygnować bo ktoś zaraz pokaże statement ile to zarobił automatem? I czego to dowodzi? Że jak rzucę swoją strategię i zajmę się automatami to będę więcej zarabiał? To jest ograniczenie automatów,nie chodzi o to, że są lepsze czy gorsze ale nie zawsze znajdą zastosowanie a ich przewaga ujawnia się dopiero wtedy jak rzeczywiście uda się przełożyć na algorytm strategię manualną.rayzeel pisze: Wystarczy poszukać w necie.