meylo pisze:Pablo90,jak już komentujesz to oglądaj chociaż ze zrozumieniem

Haha XD
Ok, tylko, że (z góry zaznaczam, że to tylko moje zdanie):
1. Jak dla mnie wpłacanie co chwile na konto nowej sumy zamiast próbować opanować swoje emocje i mieć pełną kontrolę nad tym ile stracimy jest obejściem problemu a nie jego rozwiązaniem.
2. Jeżeli Pan Zaorski rzeczywiście stosuje taką metodę i jego depo to np. 10 000 000, to niech nie wciska ludziom kitu, że robi po kilka tysięcy procent zysku w kilka tygodni (podczas gdy w rzeczywistości jest to np. 10%), bo potem ludzie będą to próbowali naśladować i prędzej czy później ludzie stracą pieniądze. Jak dla mnie to brak odpowiedzialności i nieuzasadniona dla mnie chęć pochwalenia się nie wiadomo czym.
3. Teksty ze "skubaniem" brokera są idiotyczne i nie mają nic wspólnego z działalnością większości sensownych brokerów w dzisiejszych czasach. Jeśli ktoś patrzy na swojego brokera jak na wroga to zalecam trochę dopłacić do depo i przenieść się do brokera prezentującego odpowiedni poziom swoich usług.
4. Teksty w stylu: liczy się tylko psychologia, można zarabiać na rzucie kostką oraz fakt, że Pan Zaorski jak sądzę nie pokazał w żadnym filmiku w jaki sposób wyznacza poziomy wejścia i wyjścia z pozycji, utwierdzają mnie w przekonaniu, że to co napisałem we wcześniejszym poście jest prawdziwe

5. Jeśli ktoś stosuje MC jako SL to nie jest w stanie wyznaczyć tego SL na wykresie, co dla mnie jest głupotą...
Jak sądzę grupa jest teraz mniej aktywna, bo Pan Zaorski zakłada swój własny fundusz, po to aby w przyszłym roku obracać miliardem dolarów XD Powodzenia
Mam nadzieję, że nie zepsułem nikomu humoru i nie zniechęciłem nikogo do masturbacji przy filmikach na temat tego, jakie to wielkie kokosy można kręcić na rzucaniu kostką XD