Trading Jam Session

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

Re: Trading Jam Session

Nieprzeczytany post autor: damsx6 »

Panie i Panowie.....tak poczytałem to same niemiłe rzeczy tutaj zapowiadacie :D Cieszmy się może bieżącą chwilą i starajmy dostosować pod aktualne warunki, po co się martwić na przód :) Od nas i tak nic nie zależy. Narazie dobry początek tygodnia, ropka spada, cieszmy się tanim paliwem :) Chłopaki w turbanach coś się nie dogadały. A co do reszty to będzie to będzie. Skupmy się na zbieraniu pipsów, żeby później móc co chować w skarpetach. Dobrego tygodnia !
Pomyślności.

rafal081
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: rafal081 »

Wiecie może czy już ktoś potwierdził swoje spotkanie w Trading Jam Session czy to tylko prowokacja? :)

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

rafal081 pisze:Wiecie może czy już ktoś potwierdził swoje spotkanie w Trading Jam Session czy to tylko prowokacja? :)
Nie rozumiem ? :P Jakie potwierdzenie spotkania ? Wątpisz w faktyczne istnienie TJS w Warszawie na Domaniewskiej? :D

MAŁY NEWSIK dla członków nawi.

TJS się dogadał w sprawie "patronatu" z bankami :) O jakie konkretnie chodzi i od kiedy dowiecie się za jakiś czas :)
Pomyślności.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

damsx6 pisze:
rafal081 pisze:Wiecie może czy już ktoś potwierdził swoje spotkanie w Trading Jam Session czy to tylko prowokacja? :)
Nie rozumiem ? :P Jakie potwierdzenie spotkania ? Wątpisz w faktyczne istnienie TJS w Warszawie na Domaniewskiej? :D

TJS się dogadał w sprawie "patronatu" z bankami :) O jakie konkretnie chodzi i od kiedy dowiecie się za jakiś czas :)

Co nam po bankach. Brokerów trzeba. Bankowi brokerzy Alior, mBank, BZ WBK, BOSSA (mają), PKO, Noble

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

monikaforexpolska pisze:
damsx6 pisze:

Co nam po bankach. Brokerów trzeba. Bankowi brokerzy Alior, mBank, BZ WBK, BOSSA (mają), PKO, Noble
Chodziło mi właśnie o bankowych brokerów :) Wśród tych nazw, które się wymieniłaś co najmniej jeden się znajduje :-)
Pomyślności.

monikaforexpolska
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: monikaforexpolska »

Tak jak widziałam na ścianie to jest BOSSA FX. Dla TJS to dobrze, będą środki na ewentualne trading roomy w innych miejscach Polki. Nie wiem czy robiliście jakieś rozpoznanie, ale pewnie Trójmiasto, Kraków, Wrocław by wypaliłyby z uwagi na większą odległość do stolicy.

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

monikaforexpolska pisze:Tak jak widziałam na ścianie to jest BOSSA FX. Dla TJS to dobrze, będą środki na ewentualne trading roomy w innych miejscach Polki. Nie wiem czy robiliście jakieś rozpoznanie, ale pewnie Trójmiasto, Kraków, Wrocław by wypaliłyby z uwagi na większą odległość do stolicy.
Ogólnie to jest już sporo utworzonych tzw. miniTJS np: na Śląsku, Poznaniu, Szczecinie, Wrocławiu, Rzeszowie itd Myślę, że w każdym większym mieście już jest. Ludzie sobie sami ogarnęli Trading Roomy z własnych środków :-) Dopiero jak TJS będzie miał odpowiednia liczbę patronów to wówczas pójdzie dofinansowanie. W sumie wynajem biura to nie jest jakiś spory koszt dla 15-20 osób. O zaletach wspólnego tradingu chyba nie trzeba pisać i wydaje mi się, że taka stówka miesięcznie jest tego warta.
Pomyślności.

PaDo
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: PaDo »

wyzwanie dla wszystkich szkoleniowców z Polski:
https://www.youtube.com/watch?v=xBlIFicwvsk
nominowano:
1. Robert Smug (Profit Trader)
2. Rafał Glinicki (VSA Trader)
3. Tomasz Rozmus (Smart Trader)
4. Sebastian Urbański (Szkoła Forex)
5. Tomasz dubiński (Akademia Forex)
6. Piotr Gut i Krzysztof Daleki (HQ trader)
7. Michał Wiśniewski (forex yes trader)
8. Maciej Goliński (trading educators)
9. Jerzy Jarowy i jego team (Profit point)
10. Łukasz Fijołek (Fibionacci team)
11. Patryk Krupiński
12. Michał Zbróg
13. Robert Gawęda
14. Marcin Tuszkiewicz (Investio)
15. Piotr Głowacki (Infoinwestor)
16. Mieczysław Siudek
17. Paweł Zakrzewski
18. Dawid Augustyn

Czy będzie coś z tej rywalizaci
Szczyt impulsu nie jest szczytem fali
Nie widzisz z bliska spójrz z daleka
Strach jest zabójcą umysłu

Awatar użytkownika
damsx6
Gaduła
Gaduła

Na chwilę obecną z tego co wiem to chyba tylko Tomasz Rozmus podjął wyzwanie i wielki szacun za to dla niego. Jeśli chodzi o resztę to niektórzy już wiedzą, że nie będą mieli czasu, dla niektórych 5 dni to nie jest miarodajny okres , innym znowu coś nie pasuje...Pamiętajcie, że to jest zaproszenie, a nie żadne wyzwanie. Poza tym każda osoba zarabiająca na rynku wie o tym, że są tygodnie kiedy się zarabia i są takie, kiedy się traci. I tu nie ma żadnej dyskusji. Jeśli ktoś będzie na minusie to na pewno nie zostanie wyśmiany( chodzi mi tutaj w główniej mierze o szkoleniowców). Moim zdaniem wręcz przeciwnie. Im mniej szkoleniowców weźmie udział tym większa będzie reputacja dla tych szkoleniowców którzy wezmą udział w TJS GT.
Największą gwiazdą oprócz Rafała będzie zapewne Szwajcar :-) Albo w sumie odwrotnie :D Z tym, że najprawdopodobniej będzie miał zamazaną twarz i zmodulowany głos :p
Pomyślności.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

No raczej film jednoznacznie ma charakter wyzwaniowy, a nie zaproszeniowy ale o idei tego rozmawialiśmy juz z pare stron temu... :)
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ