Nie rozumiem ?rafal081 pisze:Wiecie może czy już ktoś potwierdził swoje spotkanie w Trading Jam Session czy to tylko prowokacja?
damsx6 pisze:Nie rozumiem ?rafal081 pisze:Wiecie może czy już ktoś potwierdził swoje spotkanie w Trading Jam Session czy to tylko prowokacja?Jakie potwierdzenie spotkania ? Wątpisz w faktyczne istnienie TJS w Warszawie na Domaniewskiej?
![]()
MAŁY NEWSIK dla członków nawi.
TJS się dogadał w sprawie "patronatu" z bankamiO jakie konkretnie chodzi i od kiedy dowiecie się za jakiś czas
Chodziło mi właśnie o bankowych brokerówmonikaforexpolska pisze:damsx6 pisze:Nie rozumiem ?rafal081 pisze:Wiecie może czy już ktoś potwierdził swoje spotkanie w Trading Jam Session czy to tylko prowokacja?Jakie potwierdzenie spotkania ? Wątpisz w faktyczne istnienie TJS w Warszawie na Domaniewskiej?
![]()
MAŁY NEWSIK dla członków nawi.
TJS się dogadał w sprawie "patronatu" z bankamiO jakie konkretnie chodzi i od kiedy dowiecie się za jakiś czas
Co nam po bankach. Brokerów trzeba. Bankowi brokerzy Alior, mBank, BZ WBK, BOSSA (mają), PKO, Noble
Ogólnie to jest już sporo utworzonych tzw. miniTJS np: na Śląsku, Poznaniu, Szczecinie, Wrocławiu, Rzeszowie itd Myślę, że w każdym większym mieście już jest. Ludzie sobie sami ogarnęli Trading Roomy z własnych środkówmonikaforexpolska pisze:Tak jak widziałam na ścianie to jest BOSSA FX. Dla TJS to dobrze, będą środki na ewentualne trading roomy w innych miejscach Polki. Nie wiem czy robiliście jakieś rozpoznanie, ale pewnie Trójmiasto, Kraków, Wrocław by wypaliłyby z uwagi na większą odległość do stolicy.