Trading 212 - oficjalny wątek
Re: Trading 212 - oficjalny wątek
Dobrze się handluje. Robię 3-10 tradów tygodniowo, nie ma żadnych problemów. Chwilę trzeba się oswoić i się jedzie z koksem. W lutym mają mieć nową platformę i czekam co pokażą.
Wypłaty szybciutko idą, bezproblemowo.
Wypłaty szybciutko idą, bezproblemowo.
tylko jedna osoba jest w stanie napisac o T212 ???
w obsłudze to chyba najbardziej przyjazna platforma , gdzie jest haczyk ?

- profesorleniuch
- Bywalec
Supprot mają super. Pomocny na potęgę. Platforma ... ok. Jeśli faktycznie z wypłatami nie ma problemów... to pytanie: gdzie jest haczyk?
DZIŚ PROFESORLENIUCH POLECA
twitter.com/profesorleniuch
twitter.com/profesorleniuch
- Trading 212
- Stały bywalec
Witajcie EXX i profesorleniuch 
Cieszę się, że macie pozytywne spostrzeżenia z Trading212. Pragnę zaznaczyć, że na naszej platformie nie ma haczyków, nasze warunki są jasno określone, jesteśmy uczciwi w stosunku do naszych klientów. Spełniamy szeregu wymagań, jesteśmy wpisani w polskim KNF-ie. Możecie wypróbować nasze konto demo i zobaczycie, że wszystko u nas jest dokładne i jasne. Jeżeli macie jakieś konkretne pytania chętnie na nie odpowiemy.
Pozdrawiamy

Cieszę się, że macie pozytywne spostrzeżenia z Trading212. Pragnę zaznaczyć, że na naszej platformie nie ma haczyków, nasze warunki są jasno określone, jesteśmy uczciwi w stosunku do naszych klientów. Spełniamy szeregu wymagań, jesteśmy wpisani w polskim KNF-ie. Możecie wypróbować nasze konto demo i zobaczycie, że wszystko u nas jest dokładne i jasne. Jeżeli macie jakieś konkretne pytania chętnie na nie odpowiemy.
Pozdrawiamy
Trading 212
Skoro tworzycie nową platformę warto byłoby żeby:
- obsługiwała wiele monitorów - z dwoma jest już problem; otwieram w dwóch oknach przeglądarki i zdaje się, że zachodzi kolizja; jedna się wylogowuje, a po ponownym zalogowaniu powstaje problem z wprowadzaniem zmian;
- wartość transakcji wpisana w okienko transakcyjne po chwili znika, warto byłoby, żeby platforma zapamiętywała wartości (np. ostatnio użytą). Chcąc zawrzeć nową transakcję muszę ponownie podawać wartość, co nie jest zbyt wygodne.
- obsługiwała wiele monitorów - z dwoma jest już problem; otwieram w dwóch oknach przeglądarki i zdaje się, że zachodzi kolizja; jedna się wylogowuje, a po ponownym zalogowaniu powstaje problem z wprowadzaniem zmian;
- wartość transakcji wpisana w okienko transakcyjne po chwili znika, warto byłoby, żeby platforma zapamiętywała wartości (np. ostatnio użytą). Chcąc zawrzeć nową transakcję muszę ponownie podawać wartość, co nie jest zbyt wygodne.
- Trading 212
- Stały bywalec
Witaj Stforex - bardzo dziękuję za ciekawe sugestie.
Jesteśmy otwarci na wszelkiego typu propozycje dotyczące zmian na naszej platformie, zatem przekazuję je na bieżąco do osób zajmujących się w naszej firmie rozwojem usług.
Opinie naszych klientów są dla nas bardzo istotne - zatem jeżeli ktoś z was ma jakieś propozycje dotyczące naszej platformy lub po prostu chce o coś zapytać - można to zrobić w tym temacie.
Pozdrawiam
Jesteśmy otwarci na wszelkiego typu propozycje dotyczące zmian na naszej platformie, zatem przekazuję je na bieżąco do osób zajmujących się w naszej firmie rozwojem usług.
Opinie naszych klientów są dla nas bardzo istotne - zatem jeżeli ktoś z was ma jakieś propozycje dotyczące naszej platformy lub po prostu chce o coś zapytać - można to zrobić w tym temacie.
Pozdrawiam
Trading 212
No to kolejna sugestia z mojej strony. Takie rozwiązanie jest bez sensu. Nie mogę mieć aktywnego SL i jednocześnie dokładać zleceniami stop?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Sugestii może być więcej...

- Brak wyniku w pipsach w otwartej pozycji.
Możliwość lepszego zarządzania rozkładem platformy (zapis szablonów - niektóre platformy web to umożliwiają).
Lekkie poprawki tłumaczenia np. zlecenia zamiast zamówienia... Dziwnie to brzmi.
Dodanie jakichkolwiek narzędzi analitycznych...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
-
- Stały bywalec
Witam wszystkich.
Raposo - korzystasz z platformy Trading212 cały czas ? Czy przy wiekszych kwotach nie było problemu z wypłata ? Mam konta na innych platformach i napisze szczerze że bywało róznie. Szczególnie na tych zagranicznych. Kiedy chciałem realizowac wypłaty rzedu 10 tys / 20 tys zł trwało to bardzo długo a nawet raz dostałem maila z ich " pewniakami " żebym to obstawił a nie wycofywał pieniedzy. Każda opinia użytkowników korzystajacych z platformy jest mile widziana.
W tym momencie korzystam z dema żeby nauczyć sie tej platformy. Bardzo podoba mi sie kontakt ( natychmiastowy ) poprzez czat
Drogą meilowa również odpowiedzi dostawałem w ciagu 24h ( przezorny zawsze ubezpieczony )
Jezyk ojczysty to dla mnie priorytet bo mój angielski to smiech na sali i korzystałem z przyjaciółki która wszystko mi tłumaczyła.
Widziałem że są oficjalni przedstawiciele Trading212 i również przeczytam co maja do powiedzenia. Np jaka mam pewnosc wypłacenia pieniedzy które zarobie. Pozdrawiam
Raposo - korzystasz z platformy Trading212 cały czas ? Czy przy wiekszych kwotach nie było problemu z wypłata ? Mam konta na innych platformach i napisze szczerze że bywało róznie. Szczególnie na tych zagranicznych. Kiedy chciałem realizowac wypłaty rzedu 10 tys / 20 tys zł trwało to bardzo długo a nawet raz dostałem maila z ich " pewniakami " żebym to obstawił a nie wycofywał pieniedzy. Każda opinia użytkowników korzystajacych z platformy jest mile widziana.
W tym momencie korzystam z dema żeby nauczyć sie tej platformy. Bardzo podoba mi sie kontakt ( natychmiastowy ) poprzez czat

Jezyk ojczysty to dla mnie priorytet bo mój angielski to smiech na sali i korzystałem z przyjaciółki która wszystko mi tłumaczyła.
Widziałem że są oficjalni przedstawiciele Trading212 i również przeczytam co maja do powiedzenia. Np jaka mam pewnosc wypłacenia pieniedzy które zarobie. Pozdrawiam
Za bardzo nie pomogę, bo grałem u nich krótko i tylko w ramach promocji dla forowiczów, a wypłata byla 4-cyfrowa. Ale mają wszystkie wymagane licencje, wiele oddziałów itd więc powinni być wypłacalni. Tylko muszą trochę popracowac nad tą platformą...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu