Trading 212 - oficjalny wątek

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
4
36%
Poza paroma minusami są ok
3
27%
Przeciętny
2
18%
Mają wiele wad
1
9%
Stanowczo odradzam:
1
9%

Liczba głosów: 11

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Trading 212 - oficjalny wątek

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Dobrze się handluje. Robię 3-10 tradów tygodniowo, nie ma żadnych problemów. Chwilę trzeba się oswoić i się jedzie z koksem. W lutym mają mieć nową platformę i czekam co pokażą.

Wypłaty szybciutko idą, bezproblemowo.

EXX
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: EXX »

tylko jedna osoba jest w stanie napisac o T212 ??? :shock: w obsłudze to chyba najbardziej przyjazna platforma , gdzie jest haczyk ?

Awatar użytkownika
profesorleniuch
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: profesorleniuch »

Supprot mają super. Pomocny na potęgę. Platforma ... ok. Jeśli faktycznie z wypłatami nie ma problemów... to pytanie: gdzie jest haczyk?
DZIŚ PROFESORLENIUCH POLECA
twitter.com/profesorleniuch

Awatar użytkownika
Trading 212
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trading 212 »

Witajcie EXX i profesorleniuch :)

Cieszę się, że macie pozytywne spostrzeżenia z Trading212. Pragnę zaznaczyć, że na naszej platformie nie ma haczyków, nasze warunki są jasno określone, jesteśmy uczciwi w stosunku do naszych klientów. Spełniamy szeregu wymagań, jesteśmy wpisani w polskim KNF-ie. Możecie wypróbować nasze konto demo i zobaczycie, że wszystko u nas jest dokładne i jasne. Jeżeli macie jakieś konkretne pytania chętnie na nie odpowiemy.

Pozdrawiamy
Trading 212

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Skoro tworzycie nową platformę warto byłoby żeby:
- obsługiwała wiele monitorów - z dwoma jest już problem; otwieram w dwóch oknach przeglądarki i zdaje się, że zachodzi kolizja; jedna się wylogowuje, a po ponownym zalogowaniu powstaje problem z wprowadzaniem zmian;
- wartość transakcji wpisana w okienko transakcyjne po chwili znika, warto byłoby, żeby platforma zapamiętywała wartości (np. ostatnio użytą). Chcąc zawrzeć nową transakcję muszę ponownie podawać wartość, co nie jest zbyt wygodne.

Awatar użytkownika
Trading 212
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trading 212 »

Witaj Stforex - bardzo dziękuję za ciekawe sugestie.

Jesteśmy otwarci na wszelkiego typu propozycje dotyczące zmian na naszej platformie, zatem przekazuję je na bieżąco do osób zajmujących się w naszej firmie rozwojem usług.

Opinie naszych klientów są dla nas bardzo istotne - zatem jeżeli ktoś z was ma jakieś propozycje dotyczące naszej platformy lub po prostu chce o coś zapytać - można to zrobić w tym temacie.

Pozdrawiam
Trading 212

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

No to kolejna sugestia z mojej strony. Takie rozwiązanie jest bez sensu. Nie mogę mieć aktywnego SL i jednocześnie dokładać zleceniami stop?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Sugestii może być więcej... :)
  • Brak wyniku w pipsach w otwartej pozycji.
    Możliwość lepszego zarządzania rozkładem platformy (zapis szablonów - niektóre platformy web to umożliwiają).
    Lekkie poprawki tłumaczenia np. zlecenia zamiast zamówienia... Dziwnie to brzmi.
    Dodanie jakichkolwiek narzędzi analitycznych...
Ale pochwalić też można. Wypłaty realizowane są szybko. Drugi raz środki wypłacone i na koncie jeszcze tego samego dnia.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Wierny sobie
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Wierny sobie »

Witam wszystkich.

Raposo - korzystasz z platformy Trading212 cały czas ? Czy przy wiekszych kwotach nie było problemu z wypłata ? Mam konta na innych platformach i napisze szczerze że bywało róznie. Szczególnie na tych zagranicznych. Kiedy chciałem realizowac wypłaty rzedu 10 tys / 20 tys zł trwało to bardzo długo a nawet raz dostałem maila z ich " pewniakami " żebym to obstawił a nie wycofywał pieniedzy. Każda opinia użytkowników korzystajacych z platformy jest mile widziana.

W tym momencie korzystam z dema żeby nauczyć sie tej platformy. Bardzo podoba mi sie kontakt ( natychmiastowy ) poprzez czat :) Drogą meilowa również odpowiedzi dostawałem w ciagu 24h ( przezorny zawsze ubezpieczony )
Jezyk ojczysty to dla mnie priorytet bo mój angielski to smiech na sali i korzystałem z przyjaciółki która wszystko mi tłumaczyła.

Widziałem że są oficjalni przedstawiciele Trading212 i również przeczytam co maja do powiedzenia. Np jaka mam pewnosc wypłacenia pieniedzy które zarobie. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Za bardzo nie pomogę, bo grałem u nich krótko i tylko w ramach promocji dla forowiczów, a wypłata byla 4-cyfrowa. Ale mają wszystkie wymagane licencje, wiele oddziałów itd więc powinni być wypłacalni. Tylko muszą trochę popracowac nad tą platformą...
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ