Polska, absurdy itp
Re: Polska, absurdy itp
MP a Ty grasz coś, czy tylko tak się tu przekomarzasz?
- MetaPoznanie
- Stały bywalec
No nie chce mi się czekać na niego do 3 w nocy wstanę rano to będzie tu upisane że hoho
, nic nie zmienił on nigdzie za miedze nie pojedzie bo myśli że murzyni go tam napadną to typowy zaściankowy "piwniczak" wygrażający prze dziurkę od klucza

omg, pytam czy grasz coś na forexie?MetaPoznanie pisze: ↑18 cze 2025, 22:27No nie chce mi się czekać na niego do 3 w nocy wstanę rano to będzie tu upisane że hoho, nic nie zmienił on nigdzie za miedze nie pojedzie bo myśli że murzyni go tam napadną to typowy zaściankowy "piwniczak" wygrażający prze dziurkę od klucza
- MetaPoznanie
- Stały bywalec
Z nim ? -nie tak sobie tylko nim manipuluje . a co gram to opisałem w swoim dzienniku który zacząłem ale nie kontynuuje, bo widzisz napadł tu na mnie ten Serol jak Żyd na Iran

Wybacz nie czytałem Twojego dziennika, jakie instrumenty grasz?
- MetaPoznanie
- Stały bywalec
Wybaczam, indexy głownie i krypto , coc co sie w miare rusza bo jak stoi w miejscu to nie ma jak zarabiać , tam w tym dziale jurnal w tym bałaganie znajdziesz mniej wiecej co gram
Ostatnio zmieniony 18 cze 2025, 22:47 przez MetaPoznanie, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie będę szukał, nie jestem aż tak ciekawy
Luźniejszą gumę polecam, dla zdrowotności...umysłu 

I znów mnie zahaczył... indeksy powiadasz. Jak na dzisiaj widzisz US100 i DAX?
- MetaPoznanie
- Stały bywalec
Cały czas jest luz , jak trzeba na emocjach zagrać to trzeba nutkę zmienić , by wysypała się jego Emocjonalność i pasywna agresja
Teraz to nic tam nie widzę , piwo sobie otwórz i tyle jutro w USA święto więc rynek będzie u nich zamknięty , zostawisz a dogadają się z Iranem będzie luka w górę , nie dogadają się eskalacja to w dół
Teraz to nic tam nie widzę , piwo sobie otwórz i tyle jutro w USA święto więc rynek będzie u nich zamknięty , zostawisz a dogadają się z Iranem będzie luka w górę , nie dogadają się eskalacja to w dół
I wszystko jasne, nie pytałem o radę tylko o Twój punkt widzenia. Dziękuję za opinię, pozdrawiamMetaPoznanie pisze: ↑18 cze 2025, 22:49Cały czas jest luz , jak trzeba na emocjach zagrać to trzeba nutkę zmienić , by wysypała się jego Emocjonalność i pasywna agresja