BążurMetaPoznanie pisze: ↑28 maja 2025, 10:04Skoro jesteś taki "oczytany" mądry i bystry to czemu pracujesz jako Stróż nocny ? To że handlować nie potrafisz- wiemy , To ze jesteś sfrustrowany to też wiemy , masz pretensje o to że w życiu ci nie wyszło wyładowujesz swoją złość po nocach obrażając i próbując upokorzyć innych . Niestety nie jesteś w stanie naruszyć mojej strefy komfortuNie bój się migrantów to nie oni zabiorą ci prace tylko raczej sztuczna inteligencja , która równie dobrze jak ty może podnosić i opuszczać szlaban , i jej nie trzeba płacić
Pozdrawiam pogody ducha życzę![]()
Przez 10 stron nikt z szacownych lewicowych "towarzyszy" nie podał linka ba nawet argumentu przemawiającego za wpychaniem niewykształconych analfabetów do Europy. Ja na kontrę wrzuciłem ze 20 jak nie więcej do tego radzę zapoznać się z przypadkiem Libanu i jego "otwartością" na islamską imigrację. Gdy tylko zdobyli większość w kraju ich "islamska tolerancja" szybko wyparowała. A podzielony Liban jest osłabiony i wykorzystywany.
Co się stanie z tym "przemysłem" Europy budowanym przez 200 lat jak dołączy najniższy sort pracownika do tego za ileś lat ściągnie swoją rodzinę nastawioną na roszczenia wobec systemu socjalnego ? Nawet kilka pokoleń tego nie wyprostuje. Jedyne co się stanie to zadziała prawo Kopernika-Greshama - metaforycznie oczywiście. A kraj stanie się idealnym łupem dla finansjery i architektów Wielkiego Resetu.
Nie ma lekarstwa na szaleństwo ludzi, którzy wepchnęli ci do mózgu swoje fantazmaty o "nowym lepszym świecie". Wystarczy trochę poczytać i pokojarzyć fakty aby przeniknąć te ich puste frazesy. Narzucili sobie rolę światowych demiurgów a zapomnieli że poprzednimi razy ponieśli porażkę. Takim jak ty naopowiadali bajek że jak tylko wprowadzą kilka zmian to "będziesz szczęśliwy bo nie bo nie będziesz miał niczego". Tabuny użytecznych idiotów podchwyciło te banialuki komucha Spinellego bo im zaoferowano kilka Euro na nic nieznaczących stanowiskach a za kilka lat i tak wymażą ich nazwiska z historii.
Twoja strefa komfortu to musi być niezły burdel mentalny skoro uwierzyłeś że tacy jak ty będziecie częścią ich "nowego porządku świata". Zadaniem minionków tego świata będzie służenie "wielkim umysłom", którzy z uporem maniaka próbują wepchnąć ludzi pod w socjalistyczny kierat. A imigranci mają inną rolę niż odbieranie pracy etnicznej ludności... niedługo sam się przekonasz.
W Rumunii wprowadzono właśnie I etap cenzury w Internecie bo chcą im wepchnąć 500.000 sortowanych przez zachód emigrantów. Nie będzie wolności słowa... tak wygląda europejska demokratura na podstawie DSA.
W Holandii van Huffelen poprzez Brukselę wpycha CBDC mimo braku zgody społeczeństwa i parlamentu. Komuś bardzo na tym zależy....
Co wy macie z tymi nocnymi stróżami ??? skoro piszesz o 10:00 to chyba jesteś emerytem u którego myślenie już ciężko idzie i nie rozumie większości tego co się dzieje na świecie. Ja zastanawiam skąd ty wyrzucasz z siebie te bzdury ? To Koran Wedy czy bajki Mojżesza sprzed tysięcy lat wepchnęły ci te gówna w stylu New Age do głowy... łatwe, przyjemne i pozytywne bzdurki w sam raz dla naiwnego dziada.